Çözüldü Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 Epilog bölümüyle ilgili başarım var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frexx572

Zeptopat
Daha fazla  
Epilog bölümüne geçtim fakat çok sıkıldım. Oynamasam çok bir şey kaçırır mıyım? Bu bölümde herhangi bir Steam başarımı var mı?
İlk başta yaptığımız çiftlik işlerini geçince aksiyon başlayacak diyorlar fakat ben finalin Arthur öldüğünde geldiğini düşünüyorum ve daha da oynamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Var, Endless Summer ve Cowboy Builder. Endless Summer Epilogue bittiğinde, Cowboy Builder ''A New Jerusalem'' görevinden sonra verilir. Epilogue güzeldir, RDR oynarsanız daha da anlamlı olur.
Epilog bölümüne geçtim fakat çok sıkıldım. Oynamasam çok bir şey kaçırır mıyım? Bu bölümde herhangi bir Steam başarımı var mı?
İlk başta yaptığımız çiftlik işlerini geçince aksiyon başlayacak diyorlar fakat ben finalin Arthur öldüğünde geldiğini düşünüyorum ve daha da oynamak istemiyorum.
Başarımlar var diye biliyorum, onun dışında cidden oyunun sonunu bilmiyorsanız kesinlikle oynayıp bitirmelisiniz.

Var, Endless Summer ve Cowboy Builder. Endless Summer Epilogue bittiğinde, Cowboy Builder ''A New Jerusalem'' görevinden sonra verilir. Epilogue güzeldir, RDR oynarsanız daha da anlamlı olur.

Çözüm
ilk başta yaptığımız çiftlik işlerini geçince aksiyon başlayacak diyorlar fakat ben finalin Arthur öldüğünde geldiğini düşünüyorum ve daha da oynamak istemiyorum.

Hem kaçırırsın hem RDR 2'nin dünyası dinamik o yüzden değişen şeyler oluyor oyna mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı