Red Dead Redemption 2 "Err_Gfx_State" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Aldığım hata başlıkta yazan. Bazen ilk girdiğimde ata binip koşarken oluyor, bazen öldükten sonra eski Save'e dönüp (😂) tekrar başladığımda oluyor. Bazense 5 saat oynuyorum hiç olmuyor. Birden donuyor ekran, hiçbir tepki yok. Görev yöneticisini açtığımda ERR_GFX_STATE hatasını verip atıyor. Benle alakalı bir problem mi? Yoksa hala çözülemeyen devam eden problemlerden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım hata başlıkta yazan. Bazen ilk girdiğimde ata binip koşarken oluyor, bazen öldükten sonra eski Save'e dönüp (😂) tekrar başladığımda oluyor. Bazense 5 saat oynuyorum hiç olmuyor. Birden donuyor ekran, hiçbir tepki yok. Görev yöneticisini açtığımda ERR_GFX_STATE hatasını verip atıyor. Benle alakalı bir problem mi? Yoksa hala çözülemeyen devam eden problemlerden mi?

Bu çözüme bakmış mıydınız?

Evet Epic games üzerinden başlatma seçeneğine ekledim ama bir şey değişmedi. Mesela şu an 40 dakikadır açık ama atmadı, değişik bir hata.
Steam sanmıştım fakat değilmiş...
Epic üzerinde onarma seçenekleri falan varmı acaba oyunu onarıp deneseniz?
Eksik dosyadan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm.

Evet Epic games üzerinden başlatma seçeneğine ekledim ama bir şey değişmedi. Mesela şu an 40 dakikadır açık ama atmadı, değişik bir hata.
Anladığım kadarıyla Rockstar böyle bir hatanın farkında. Yani İngilizce cevaptan anladığım o. Günü kurtarmak adına bir çözüm üretmişler. Sanırım RDR 2'nin süre gelen hatalarından. Güncelleme ile ilerleyen zamanda RDR 2 daha iyi olur diye düşünüyorum.

Steam sanmıştım fakat değilmiş...
Epic üzerinde onarma seçenekleri falan varmı acaba oyunu onarıp deneseniz?
Eksik dosyadan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm.
Dosyaları daha iki gün önce SSD'ye aktardım, doğrulama yapıp tekrar indirdi. Maalesef onla alakalı bir hata değil, sanırım @Safa-TR'nin dediği gibi kronik sorunlardan. Reddit'te okuduğum belgelerden bir kaç şey silme vs tarzı çözümler de işe yaramadı.

Dosyaları daha iki gün önce SSD'ye aktardım, doğrulama yapıp tekrar indirdi. Maalesef onla alakalı bir hata değil, sanırım @Safa-TR'nin dediği gibi kronik sorunlardan. Reddit'te okuduğum belgelerden birkaç şey silme vs tarzı sonuçlar da işe yaramadı.

Peki diğer herhangi bir oyunda donma, takılma yaşıyor musunuz sisteminizi belirtir misiniz ben yardımcı olmaya çalışacağım, övünmek gibi olmasın birçok oyun crash/hata çözmüşlüğüm vardır 😁
Sistem imzadaki ise ekran kartınız güncel mi?
BIOS güncel mi?
RAM'ler tam değerinde çalışıyor mu?

Hayır hiçbir oyunda bir sıkıntı yok. Crash, donma, FPS düşmesi vesaire. Tek sıkıntım RDR2.
Evet sistem aşağıdaki sistem.

Windows 10 Pro 64 bit // Ryzen 5 2600 @4.0 GHz O.C // 1*8GB Adata XPG Gammix D10 // Gigabyte B450M S2H // Sapphire Rx 580 Pulse 1450 MHz O.C // Adata Su630 480 GB Sata SSD // Seagate 1 TB HDD // Samsung 300 GB HDD // High Power 600W 80+ Bronze

Ekran kartı güncel, BIOS yeni güncellendi ve RAM 3000 MHz'de sıkıntısız çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı