Çözüldü Red Dead Redemption 2 exited unexpectedly hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Hollewache

Hectopat
Arkadaşlar oyunum orijinal, Epic Games üzerinden oyunu açarken Rockstar Games'e atıyor ve bu sorunla karşılaşıyorum, kafayı yemek üzereyim. Ekran kartım ve BIOS güncel. Bu hatayı çözen varsa yardım edebilir mi? Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart, Ryzen 5 2600 işlemci, Zotac RTX 2060 ekran kartı.

mj5w3obecvw31.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum o dosyadaki değişikliği nasıl yaptın anlatır mısın? Bir de ben oyunu Steam'den aldım o yüzden de olabilir mi? Teşekkürler

Belgeler>RDR2>Settings>settings.xml wordpad ile açıp burayı DX12 ile değiştireceksin. Steam ve Epic arasında bir fark olacağını sanmıyorum çünkü hata Rockstar Games Launcher'de çıkıyor.

Screenshot_8.png
Tünaydın. Şu konuya bir göz atar mısınız?

Eğer konuda aradığınızı bulamadıysanız Rockstar size bir yöntem göstermiş şöyle;

Son düzenleme:
Sağolun,öncelikle oyunun settings dosyası yok çünkü daha oyunun ana ekranını bile göremedim ve oyunu yönetici olarak başlatmaya ayarlayınca şöyle bir hata veriyor.
Screenshot_6.png

Öncelikle klasik olan ekran kartı driverınızı güncelleyin,
Ardından chipset driverınızı güncelleyin,
Windows 1903 sürümüne güncelleyin,
BIOS'u güncelleyin ardından Rockstar games Launcher'dan settings e gelin MY installed games ten RDR 2'yi seçin View installation folder a open deyin oradan RDR 2 app ini bulup özellikler > uyumluluk deyip Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştıra tik atın sonrasında oyuna girin

Arkadaş şöyle bir çözüm yolu bulmuş. Bir deneyin lütfen.

Ekran kartı vs güncel fakat Windows sürümüm 1909,tekrar 1903'e dönmem mi gerekiyor?Ayrıca tam ekran iyileştirmeleri ve yönetici olarak çalıştırma işe yaramadı.

Bu cevapları yaparak sorunların çoğu düzelmiş. Şu yöntemleri de uygulayın bakalım;
  • DDU kullanarak ekran kartı Driver'ını silin ve tekrar yükleyin.
  • Arka planda çalışan gereksiz programlarınızı kapatın. (F. Lux,. Xoc vs)
  • Ayarlardan tekrar yönetici olarak çalıştırın.
  • Full ekran optimizasyonunu seçin.
  • Rockstar Game Launcher'ı güncel tutun.
  • Windows'unuzu güncel tutun.
Bakın yaklaşık 10 ve üstü bilir siteye baktığımda yerli yabancı hepsinde bunları görüyorum ve çözüme erişen çok kişi var. Bir şeyleri yanlış yapmıyorsunuz değil mi?

DDU deniyorum şu an, diğer şeyleri olmuyor.
İşe yaramadı, sanırsam en iyisi iade edip konsolda satın almak.
Bu videodaki dosyayı indirip videodaki yere attım, girmeyi denedim yine olmadı fakat settings.xml dosyasından KSETTINGAPI_VULKAN'I KSETTINGAPI_DX12 olarak değiştirdim ve çalıştı sıkıntısız oynuyorum.

Kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum o dosyadaki değişikliği nasıl yaptın anlatır mısın? Bir de ben oyunu Steam'den aldım o yüzden de olabilir mi? Teşekkürler.

Kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum o dosyadaki değişikliği nasıl yaptın anlatır mısın? Bir de ben oyunu Steam'den aldım o yüzden de olabilir mi? Teşekkürler

Belgeler>RDR2>Settings>settings.xml wordpad ile açıp burayı DX12 ile değiştireceksin. Steam ve Epic arasında bir fark olacağını sanmıyorum çünkü hata Rockstar Games Launcher'de çıkıyor.

Screenshot_8.png

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı