RDR 2 indirdim Steam üzerinden ve oyunu açmaya çalıştığımda bu hata geliyor. Arştırdım tüm çözümleri denedim ama hiçbiri olmadı. Oyunu iadede edemiyorum 2 haftadan uzun süre oldu alalı. Çözümü kesin olarak bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Şu anda da sil yükle yapıyorum.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ben konuya dönemeyebilirim hemen ama arkadaşlar bakar.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ben konuya dönemeyebilirim hemen ama arkadaşlar bakar.
Burada bir hata yok ama raporu paylaşmak yerine sadece bir görselden çıkarım yapmam bekleniyorsa bilgisayarınıza virüs girmiş ya da işlemciniz oyumla uyumlu değil derim.
Burada bir hata yok ama raporu paylaşmak yerine sadece bir görselden çıkarım yapmam bekleniyorsa bilgisayarınıza virüs girmiş ya da işlemciniz oyumla uyumlu değil derim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
www.technopat.net
Ayrıca hiç MSConfig altından Windows hizmeti kapadın mı?