Medium'dan sonrası o ışık piksellerine neden oluyordu bende, medium ayara alınca gerçekten çok netleşti. Özellikle binaların içindeki objelerin görüntüsü çok iyi hale geldi. Bir de Full Screen Space var, onu da off hale getirin.Evet o ayar açık ben de açabildiğim zaman denerim.
Hocam siz 1080p mi oynuyosunuz?Medium'dan sonrası o ışık piksellerine neden oluyordu bende, medium ayara alınca gerçekten çok netleşti. Özellikle binaların içindeki objelerin görüntüsü çok iyi hale geldi.
Hayır 1600x900 ama yine de oldukça net gözüküyor. SSAO ayarını ortaya alın, ek grafikler kısmında Full Screen Space diye bir şey var onu da tamamen kapatın.Hocam siz 1080p mi oynuyosunuz?
Rica etsem ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ve ekran kartınız nedir?Hayır 1600x900 ama yine de oldukça net gözüküyor.
Ekran kartım GTX 980, bazı ayarları videodan bakarak yükseltebilirsiniz, ben ayarları kendime göre videodakinden az buçuk değiştirerek bu hale getirdim. Fotolar biraz karışık oldu.Rica etsem ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ve ekran kartınız nedir?
Çok sağolun.Ekran kartım GTX 980, bazı ayarları videodan bakarak yükseltebilirsiniz, ben ayarları kendime göre videodakinden az buçuk değiştirerek bu hale getirdim.
Eki Görüntüle 875320
Eki Görüntüle 875322
Eki Görüntüle 875325
Evet işte 1080p olması gerekenden kötü gözüküyor ben 3200x1800 de oynuyorum bayağı iyi gözüküyor 1080p aşırı kötü.
RX 5600 XT Ryzen 5 3500x sistemde bu ayarlarda oynuyorum ve görüntü eskisine göre daha güzel oldu (grass level of detail ayarı çok önemli, olabildiğince yüksek tutun ki her yerde çimen var oyunda neredeyse görüntü güzelleşecek) bu ayarları öneririm.Arkadaşlar selam, RDR2'de ayarları yüksek yapmama rağmen (sanırım bazı ayarlardan dolayı) hala görüntü çok iyi değil, dikkat edilmesi gereken en önemli ayarlar hangileridir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçti mi hocam?Çok sağolun.
Hocam ellerinize sağlık diyorum başka bir şey demiyorumGeçti mi hocam?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.