Arkadaşlar selam, RDR2'de ayarları yüksek yapmama rağmen (sanırım bazı ayarlardan dolayı) hala görüntü çok iyi değil, dikkat edilmesi gereken en önemli ayarlar hangileridir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Medium'dan sonrası o ışık piksellerine neden oluyordu bende, medium ayara alınca gerçekten çok netleşti. Özellikle binaların içindeki objelerin görüntüsü çok iyi hale geldi. Bir de Full Screen Space var, onu da off hale getirin.
Medium'dan sonrası o ışık piksellerine neden oluyordu bende, medium ayara alınca gerçekten çok netleşti. Özellikle binaların içindeki objelerin görüntüsü çok iyi hale geldi.
Hayır 1600x900 ama yine de oldukça net gözüküyor. SSAO ayarını ortaya alın, ek grafikler kısmında Full Screen Space diye bir şey var onu da tamamen kapatın.
Ekran kartım GTX 980, bazı ayarları videodan bakarak yükseltebilirsiniz, ben ayarları kendime göre videodakinden az buçuk değiştirerek bu hale getirdim. Fotolar biraz karışık oldu. Eki Görüntüle 875325
Arkadaşlar selam, RDR2'de ayarları yüksek yapmama rağmen (sanırım bazı ayarlardan dolayı) hala görüntü çok iyi değil, dikkat edilmesi gereken en önemli ayarlar hangileridir? Yardımcı olursanız sevinirim.
RX 5600 XT Ryzen 5 3500x sistemde bu ayarlarda oynuyorum ve görüntü eskisine göre daha güzel oldu (grass level of detail ayarı çok önemli, olabildiğince yüksek tutun ki her yerde çimen var oyunda neredeyse görüntü güzelleşecek) bu ayarları öneririm.