26 Temmuz 2021 Mesaj: 38 RDR 2 Game Pass’e eklendi. Meraklılarına duyurulur. Platformlar: Xbox Series X|S ● Xbox One Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021 Genişletmek için tıkla...
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2021 #2 Aga, ben kredi çekip aldım oyunu. AGAAA.... Neyse Türkçe yama yapılmıyor zaten Gamepass'te. Böyle avunalım agalar gelin.
Aga, ben kredi çekip aldım oyunu. AGAAA.... Neyse Türkçe yama yapılmıyor zaten Gamepass'te. Böyle avunalım agalar gelin.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Temmuz 2021 #3 Daha yeni Red Dead Redemption 2 satın almıştım, şaka gibi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2021 #4 Esperoja dedi: Daha yeni Red Dead Redemption 2 satın almıştım, şaka gibi. Genişletmek için tıkla... ÜZÜLMEK YOK. Biz de Türkçe yama yapabiliyoruz kral Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Esperoja dedi: Daha yeni Red Dead Redemption 2 satın almıştım, şaka gibi. Genişletmek için tıkla... ÜZÜLMEK YOK. Biz de Türkçe yama yapabiliyoruz kral
tRpSanctuary Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #5 Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil
Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2021 #6 Silinen üye dedi: Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil Genişletmek için tıkla... Yapılmasın agaa biz o kadar kredi çektik daha taksiti bitmedi.
Silinen üye dedi: Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil Genişletmek için tıkla... Yapılmasın agaa biz o kadar kredi çektik daha taksiti bitmedi.
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 26 Temmuz 2021 #7 Silinen üye dedi: Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil Genişletmek için tıkla... Bir kaç güne bulunur
Silinen üye dedi: Türkçe yama yapmanın yolunu bulurlarsa gerçekten yeni alanlar için üzücü bir durum ^^ Yama yapılmayacaksa sorun değil Genişletmek için tıkla... Bir kaç güne bulunur
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.196 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #8 Yama yapma yolu vardı. YouTube'da gösteriliyordu. Game Pass oyunlarına yama yapma diye. İyi olmuş gelmesi indireyim bende.
Yama yapma yolu vardı. YouTube'da gösteriliyordu. Game Pass oyunlarına yama yapma diye. İyi olmuş gelmesi indireyim bende.
BSimsek Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 584 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #9 Arama kısmına arattığım zaman göremiyorum. Güncelleme filan mı yapmam gerekiyor.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #10 Link atar mısınız?