V VdZyy Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Rx580 İşlemci Ryzen 2600 Merhaba oyunu alalı 2-3 gün oluyor ilk oynadığıma böyle bir sorun yoktu daha sonradan ortaya çıktı grafikleri fulleyince bile aynı hiçbir şey değişmiyor oyun zevkim kalmıyor böyle olunca. Çözümünü bilen varsa destek olursa sevinirim.
Merhaba oyunu alalı 2-3 gün oluyor ilk oynadığıma böyle bir sorun yoktu daha sonradan ortaya çıktı grafikleri fulleyince bile aynı hiçbir şey değişmiyor oyun zevkim kalmıyor böyle olunca. Çözümünü bilen varsa destek olursa sevinirim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.282 Makaleler 2 Çözümler 83 Yer İzmir 15 Aralık 2022 #2 FSR Kalite modunda denermisiniz ? Artı 0 Eksi
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.127 Makaleler 1 Çözümler 46 15 Aralık 2022 #3 Sanırım şu AMD'nin FSR modundan kaynaklı. Ayarlardan FSR modunu kapatıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 15 Aralık 2022 #4 Ekran kartı sürücülerinde sorun olabiliyor bazen benim de aynıydı eski sürüme dönünce düzeldi sorun. Artı 0 Eksi
KS KS V VdZyy Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #5 CS Relboron dedi: FSR kalite modunda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim sorun devam ediyor. die dedi: Sanırım şu AMD'nin FSR modundan kaynaklı. Ayarlardan FSR modunu kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı yapınca da durum değişmedi maalesef. CYBER SHADOW dedi: Ekran kartı sürücülerinde sorun olabiliyor bazen benim de aynıydı eski sürüme dönünce düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Oyunum düzgündü ekran kartını falan güncellemeden bir anda böyle oldu. Sorunu çözdüm ilk önce oyun dosyalarını doğruladım daha sonra grafik ayarlarını yapıp oyunu kapatıp açtım düzeldi yardımcı olan herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: FSR kalite modunda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim sorun devam ediyor. die dedi: Sanırım şu AMD'nin FSR modundan kaynaklı. Ayarlardan FSR modunu kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı yapınca da durum değişmedi maalesef. CYBER SHADOW dedi: Ekran kartı sürücülerinde sorun olabiliyor bazen benim de aynıydı eski sürüme dönünce düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Oyunum düzgündü ekran kartını falan güncellemeden bir anda böyle oldu. Sorunu çözdüm ilk önce oyun dosyalarını doğruladım daha sonra grafik ayarlarını yapıp oyunu kapatıp açtım düzeldi yardımcı olan herkese teşekkürler.