Oyunda Yüksek/ultra yapsam da görüntü yine böyle oluyor sebebi nedir? İyi Sosyaller.
4gb gtx 1650 superEkran kartı kaç GB ? VRAM yetmiyor olabilir
4GB VRAM'in RDR2 gibi bir oyunda High/Ultra presetler için yeterli geleceğini hiç sanmıyorum.4gb gtx 1650 super
Rdr2 Optimizasyon videoları izleyerek kendiniz için en doğru ayarları bulmaya çalışın 1650 gibi bir kartta grafiklerden feragat etmeniz gerekiyor.4gb gtx 1650 super
RDR2 Optimizasyon videoları izleyerek kendiniz için en doğru ayarları bulmaya çalışın 1650 gibi bir kartta grafiklerden feragat etmeniz gerekiyor.
Sorunu VRAM'e fazlası ile etki eden doku kalitesini düşürerek çözebilirsiniz (orta/düşük) ya da doku kalitesi benim için önemli diyorsanız sizin için pek önemi olmayan göze batmayan ayarları ufak ufak kısarak VRAM kullanımını düşürebilirsiniz bunlarda olmazsa gelişmiş seçeneklerden oyunu belirli bir çözünürlük ölçeğinde çalışmaya zorlayabilirsiniz ( bu fps düşüşüne sebebiyet verir).Oyunu rahat 80 FPS oynayabiliyorum eğer bu sorunun hangi grafik ayarı olduğunu biliyorsanız söyleyin açayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.