Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

Son 10 GB kaldı yüklenmesine. Deneyeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RDR2'yi takılmadan oynamak istiyorsanız 16 GB RAM, 6 GB ekran kartı ve üstü lazım (Ultra'da).

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden bu durumun 2-3 güncellemeyle düzelebileceğine inanıyor musunuz? Bunu daha önce kaç oyun firması yaptı? Veya GTA 4'de yapıldı mı?

Bu durum güncellemeyle düzelmez dostlar boşunuza kendinizi kandırmayın. Bu adamlar GTA 4'de yaptı, bir çok kişi satın aldı eğer Rockstar bu durumu düzeltmek isteseydi veya düzeltebilecek seviyede olsaydı GTA 4'de düzeltirdi zaten.

Assassin's Creed Unity'de de optimizasyon sorunu yaşandı, 2-3 patch yayınlandı oyuncuya kazandırdığı FPS maksimum 7 oldu. Ben şimdiye kadar çıktıktan sonra optimizasyonu düzeltilen bir oyun görmedim, gören varsa yazsın lütfen. Ha, optimizasyon düzeltmekten kastım 5-6FPS değil. Ciddi oranda bir düzelmeden bahsediyorum.

Metro Exodus'un da optimizasyonu düzeltilmedi örneğin, oyun firmalarının çok umurunda değil sizin aldığınız 25FPS. Hele ki Rockstar gibi bir firmanın hiç umurunda değil, adamlar "benim oyunum bu kardeşim oynamak istiyorsan ekran kartı al" deyip geçerler. Ki Rockstar, "bizim oyunumuzu oynamak kolay mı" diye ego bile kasıyordur bu durumla, öyle bir firma çünkü bilen bilir. Adamlar biz 20FPS fazla alalım diye oyun motorunu güncellemeyle uğraşmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…