Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

Ben bunun kasıtlı olduğunu düşünenler arasındayım, çünkü NVidia RTX ekran kartlarını çok fazla satamadı 10X serisine göre. Bu yüzden Rockstar ile antlaşma yaptılar. Sırf ekran kartını satalım diye, fakat 2060 konusunda kendi ayaklarına sıktılar. GTA V'te optimizasyon ne kadar iyiydi, GT 730 ve İ5 2400 ile 40 FPS'te oynayabilmiştim.

Demek bundan Ray tracing koymadılar oyuna. 2080 Ti bile ağlardı 1080p de.
Ön sipariş yapanlara geçmiş olsun diyorum😀 İyi ki almamışım. Bence oynanabilirlik seviyyesine gelene kadar oyunu hiç kimse almasın. İyi bir ders olur Rockstar'a.

Hiç geçmiş olmadı ben pişman değilim.

Ön sipariş yapanlara geçmiş olsun diyorum😀 İyi ki almamışım. Bence oynanabilirlik seviyyesine gelene kadar oyunu hiç kimse almasın. İyi bir ders olur Rockstar'a.
Her ne kadar problem yaşasakta oyuna kesinlikle laf yok. Aylardır beklediğime ben de malesef ki pişman değilim hocam. :)

Optimizasyon aslında o kadar kötü değil ama iyi de değil. Şehre gittiğimde en ufak bir FPS düşüşü yaşamadım ne takılma ne de FPS de bir düşme vardı. Takılma yaşayanlar Vulkan kullandığına emin olsunlar 3-4 saniyelik donmalar eğer DX12 açıksa büyük ihtimal onun yüzünden olur. Sorununuz çözülürse bu Rockstar'ın değil DX12'nin hatasıdır.

Oyunu iade etmek için desteğe yazdım, oyunu iade edebilmem için son 14 gün içerisinde satın almış olmam gerekiyormuş. Saçmalığa bak, ben nereden bileyim oyununuzun problemli çıkış yapacağını. Bu 14 gün olayı normalde oyun çıkış yaptıktan sonra başlıyor bu Rockstar yine kurnazlığını yapmış.

Rockstar Launcher'ından aldığım ilk ve son oyun oldu, 3000 TL'den fazla verdiğim kartımla 1080p60 oynamakta zorlanıyorum. Şöyle durumlar yaşadıkça tüm kasamı satıp konsola geçesim geliyor. İki gündür grafik ayarı ile oynaşmaktan oyun oynayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı