Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

RDR2 6 yılını devirdi neredeyse bir zahmet daha iyi olsun bir de 2023 dede çıkmayacağını varsayarsak zaten bayağı iyi oyun olması lazım.
2023'te bu ay fragman gelecek 20 ekimden sonraki bir tarihte o yüzden çok heyecanlıyım. Grafikleri de görürüz bu trailerda.

Günümüzde bile hala GTA V satılıyorken üstüne bir de RDR 2 yapıldı. İkisinden yola çıkarak boyutu belki fazla olabilir ama gelebilecek en iyi açık dünya rol yapma gibi geliyor bana. Beklentim çok yüksek. Sadece sistem konusunda umarım çok zorlamazlar.

2023'te bu ay fragman gelecek 20 ekimden sonraki bir tarihte o yüzden çok heyecanlıyım. Grafikleri de görürüz bu trailerda.
Benim bildiğim Rockstar boş durmayıp trailerın tarihini değiştirir. Sırf sızıntılara inat olsun diye.

Benim bildiğim Rockstar boş durmayıp trailerın tarihini değiştirir. Sırf sızıntılara inat olsun diye.
Valla bilmiyorum Kasım ayında Take-two ile yıl sonu konferans görüşmesi olacakmış. Her oyunda bu yıl sonu görüşmeden önce trailer çıktı bu zamana kadar. Bence bu seferde çıkartacaklar.

Valla bilmiyorum Kasım ayında Take-two ile yıl sonu konferans görüşmesi olacakmış. Her oyunda bu yıl sonu görüşmeden önce trailer çıktı bu zamana kadar. Bence bu seferde çıkartacaklar.
Bilmiyorum hocam, Rockstar bu sonuçta, sağı solu belli olmaz.

Series X'e çıkacaksa Series S'e de çıkacak. Aynı neslin konsolu ikisi de. Nasıl çalışır kısmına yorum yapmıyorum, ama birine çıkarsa diğerine de çıkacak, burası kesin.

Series X'e çıkacaksa Series S'e de çıkacak. Aynı neslin konsolu ikisi de. Nasıl çalışır kısmına yorum yapmıyorum, ama birine çıkarsa diğerine de çıkacak, burası kesin.
Series S için downgrade sürümü en mantıklısı. Geç çıkar ama çıkar.

Series S için downgrade sürümü en mantıklısı. Geç çıkar ama çıkar.

Geç falan çıkmaz hocam ilk günden Xbox Series S'ede gelir Microsoft para bile verir yapmaları için böyle bir durumun ne kadar büyük bir itibar zedelenmesi yaşatacağının farkında değilsiniz sanırsam BG3 bile geç cıkıyor diye laf edildi microsoft'a siz GTA VI geç çıkarsa ne olur bir düşünün.​

Depolama alanlarını şimdiden hazırlayın, çünkü onlarca oyunu feda etmemiz gerekebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…