Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

GTA markası Xbox'dan daha büyük dostum. Paşa paşa izin verecekler sadece Series X'e çıkmasına. Xbox daha zararlı çıkar.

GTA markası Xbox'tan büyük mü? GTA'nın tüm oyunlarının toplam satışından kazanılan parayı Microsoft sadece 1 yılda Xbox tarafından kazanıyor. Neye göre GTA markası Xbox'tan büyük?

Konsollar da optimizasyonu iyi olur da Rockstar'ın PC portları patates gibi ve dillere destan, tamamen berbatlar. Optimizasyon sorunları başta olacaktır bence. Sonra yamalarla ve güncellemlerle düzeltirler.

GTA 5'in PC versiyonunun optimizasyonu kötü mü diyorsunuz şimdi? GT420 1GB Intel E6300 4 GB RAM ile rahatlıkla 30-40 FPS oynanabiliyor düşük grafiklerde.

Yeni bir rapora göre GTA 6, Red Dead Redemption 2 ve GTA V arasında gördüğümüzden daha büyük bir grafiksel sıçramaya sahip olacakmış.

RDR 2 gibi bir efsaneden katlarca daha iyi grafikler bekliyor yani. 🔥
Eki Görüntüle 1974442

Yaklaşık 10 yıldır grafikler RT dışında pek değişmemişti. GTA 6 sistem gereksinimleri tahminimce 3060-3070 minimum olur. PS5 Pro ve xsx Pro modelleri ile aynı vakitte çıkacağını da düşünürsek çok büyük bir oyun bekliyor bizi.

GTA markası Xbox'tan büyük mü? GTA'nın tüm oyunlarının toplam satışından kazanılan parayı Microsoft sadece 1 yılda Xbox tarafından kazanıyor. Neye göre GTA markası Xbox'tan büyük?

Rockstar Games oyun firması, Xbox konsol firması. Oyun firmaları olmadan konsol firmaları hiçbir şey. (diğer yazılanları okumadım, sadece bu mesaja tepki veriyorum)

GTA 5'in PC versiyonunun optimizasyonu kötü mü diyorsunuz şimdi? GT420 1GB Intel E6300 4 GB RAM ile rahatlıkla 30-40 FPS oynanabiliyor düşük grafiklerde.

Genel olarak PC'ye çıkardıkları her oyunların optimizasyonu başta patates gibi oluyor daha sonra düzeliyor. Ki GTA 4 hâlâ tam olarak düzeltilmedi, üstünden kaç yıl geçti. Ayrıca GTA 5 ne alaka, nerede optimizasyonu kötü demişim?

Bende bir problem yok ama oynayan birçok kişi optimizasyondan dert yanarak oyunu bitirdi.

Rockstar Games oyun firması, Xbox konsol firması. Oyun firmaları olmadan konsol firmaları hiçbir şey. (diğer yazılanları okumadım, sadece bu mesaja tepki veriyorum)

Kesinlikle değil. Oyun firmaları sadece oyun yapıyor. Konsol üreten firmalar ise konsol, oyun ve hatta birçok alanda faaliyet gösteriyorlar. Kaldı ki burada tüm oyun firmalarından bahsedersek, evet konsol satışlarına ket vurabilir. Fakat Rockstar bundan sonra ben konsola oyun yapmıyorum dese inanın hiçbir şey değişmez. Konsol alacak olan yine alır.

Genel olarak PC'ye çıkardıkları her oyunların optimizasyonu başta patates gibi oluyor daha sonra düzeliyor.

👍

Ki GTA 4 hâlâ tam olarak düzeltilmedi, üstünden kaç yıl geçti.

Bu GTA 4'ün oyun motorunun sorunu.

Ayrıca GTA 5 ne alaka, nerede optimizasyonu kötü demişim?

GTA 5 Rockstar oyunu değil mi? Ayrıca siz Rockstar Games'in PC portları patates oluyor demediniz mi?

Bende bir problem yok ama oynayan birçok kişi optimizasyondan dert yanarak oyunu bitirdi.

Bende de hiç problem olmadı. Oyunu MX150 ekran kartlı iş laptopuyla oynadım. Ayarları düzenleyerek 60 fps altına düşmeden oynadım. Bu benim için iyi bir optimizasyondur.

Bu GTA 4'ün oyun motorunun sorunu.

GTA 5, RDR 2 ve muhtemelen GTA 6'da kullanılan oyun motoruyla aynı oyun motoru hocam.

GTA 5 Rockstar oyunu değil mi? Ayrıca siz Rockstar Games'in PC portları patates oluyor demediniz mi?

E zaten öyle dedim, yine de söylüyorum: Rockstar'ın PC portları genelde başta patates gibi olur, daha sonra düzelir.

Bende de hiç problem olmadı. Oyunu MX150 ekran kartlı iş laptopuyla oynadım. Ayarları düzenleyerek 60 FPS altına düşmeden oynadım. Bu bem için iyi bir optimizasyondur.

Evet hocam bende de hiç problem olmadı optimizasyon konusunda. GT 1030, R7 240 ve GTX 1060 ile oynayıp birkaç kez bitirdim bu oyunu ve hiçbir optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım ama oyunu oynayan çoğu insan yaşıyor.

Ben arkadaşın söylediğine kısmen katılıyorum pc portları cidden dillere destan. En son çıkardıkları yeni nesil oyun olan RDR 2'de oynayan herkes bilecektir ki (hatta binlerce forumda başlık açıldı) oyunda 1080p oynarsanız oynayamıyorsunuz. Bildiğiniz ırkçılık yapıyor oyun o kadar kötü ki. Her yer bulanık rezalet grafiklere dönüşüyor. Pc portu bu kadar başarısız olamaz bu denli bir iyi oyunun. Bilgisayarda oynamak için en az 2k açmak gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı