Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Series S için downgrade sürümü en mantıklısı. Geç çıkar ama çıkar.

Diyorum ya nasıl çalışır kısmına değinmiyorum, ama Series X'e çıkıp Series S'e çıkmama gibi bir ihtimali yok. Hatta büyük ihtimalle tüm konsollara (PS dahil) aynı gün çıkar.

Pardon onu hiç hesaba katmamıştım hocam hahahaha , bu oyun minimum 1500-2000TL arası olur gibime geliyor. Cüzdan ve depolama katili bir oyun olacak.

1500 TL olmasına imkan vermiyorum hocam 80 dolar gibi bir fiyattan çıkarsa 2500 TL falan olur bence.

1500 TL olmasına imkan vermiyorum hocam 80 dolar gibi bir fiyattan çıkarsa 2500 TL falan olur bence.

Hocam benim tahminim çok iyimser bir yaklaşım oldu. Ama dediğiniz gibi 2500TL'den de 4000TL üstünden bile çıkabilir.

3000'e 2021 de Series S aliyorduk şimdi 2 oyun alabiliyoruz.

Alım gücü her geçen dönemde daha da patatese dönüşüyor, sonumuz hayrolsun.
Bende 3000 olur diyordum da, o zamana kadar dolar 40'ı geçer.
En iyimser fiyat bence 2000-2500TL olacaktır. Onun dışında daha yüksek bile çıkabilir ama umarım çıkmaz.

Eğer optimizasyonu iyi olursa açar. Kaç FPS olur orasını bilemem.

Konsollar da optimizasyonu iyi olur da Rockstar'ın PC portları patates gibi ve dillere destan(!), tamamen berbatlar. Optimizasyon sorunları başta olacaktır bence. Sonra yamalarla ve güncellemlerle düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…