Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Dediğim gibi hocam PC portları başta aşırı patates oluyor. Daha sonra yamalarla falan adam ediyorlar ama ben hiç başta sağlam port çıkardıklarını görmedim Rockstar'ın.

GTA markası Xbox'tan büyük mü? GTA'nın tüm oyunlarının toplam satışından kazanılan parayı Microsoft sadece 1 yılda Xbox tarafından kazanıyor. Neye göre GTA markası Xbox'tan büyük?

Demeye çalıştığımı sonraki mesajlarında daha iyi anlattım sanırım. Series S'e de çıkamsı zorunlu olursa Xbox büyük kayıp yaşar. İsteseler de istemeseler de izin vermeleri lazım. Ha izn vermezlerse GTA6'dan bir beklenti yok. Series S oyunu katleder.

Ben de onu söylüyorum. Hiçbir şey olmaz. Xbox hiçbir şey kaybetmez. Aksine Series S'e çıkarmamak için Series X'e de çıkarmayan Rockstar Games çok şey kaybeder. Xbox'u GTA serisi ayakta tutmuyor. Ama bu sözü verdiği için Series S alan insanlar var. O yüzden o sözü tutmak çok daha önemli ve öncelikli Microsoft için.

Çok haklısınız hocam bende aynısını anlatmaya çalıştım Xbox için GTA'dan daha önemli bir şey vara itibar ve güvenirliktir.

Bence Xbox tarafına oyun geç çıkacak. Bunun sebebi de Series S. Çünkü Xbox davasından sızan verilerde RDR3 bile varken ondan önce çıkacak olan GTA 6 yok. Sony PS5 Slim ile PS5 Pro'yu aynı anda tanıtmadı. Bence PS5 Pro ve GTA 6 aynı yayında tanıtılıp PS5'e 1-2 sene özel kalacak. Bu benim tahminim tabii.

Emektar 1050 1060 veda edilicek o zaman deklerine göre tahminen minimum 1650 ister.

@cortex47 Hocam'ın dediği gibi kaybeden Rockstar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…