Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Worbidden West yeni nesil bir oyun mu peki.

Grafikleri ortada biz grafikten bahsetmiyor muyduk? PS5 versiyonu ile de aralarında büyük bir fark yok matrix awakens demosuda Series S de 1080p 30 FPS çalışıyor al sana yeni nesil.

Grafikleri ortada biz grafikten bahsetmiyor muyduk? PS5 versiyonu ile de aralarında büyük bir fark yok matrix awakens demosuda Series S de 1080p 30 FPS çalışıyor al sana yeni nesil.

Sence GTA 6 ile worbidden West denk mi peki? Worbidden West'ten 4 sene sonra çıkacak kat kat daha büyük mapli kat kat daha yüksek grafikli, Online serverında 40 kişi bulunacak bir oyunla denk mi? Series S'e çıkarsa Online'de 15FPS alırız artık. GTA 5 Online One S ve fat-Slim PS4'te olduğu gibi.

Horizon forbidden West 2022 çıkışlı GTA 6'nın 2026'da çıkacağını nereden biliyorsunuz? Matrix awakens örneğide verdim GTA 6 matrix awakensın ne kadar üstünde bir grafik içerebilir?

Horizon forbidden West 2022 çıkışlı GTA 6'nın 2026'da çıkacağını nereden biliyorsunuz? Matrix awakens örneğide verdim GTA 6 matrix awakensın ne kadar üstünde bir grafik içerebilir?

Ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz. 2025-2026'da çıkacak bir oyundan bahsediyoruz 1080p 30FPS diyorsunuz. Online serverında 30-40 kişi olacak diyorum hâlâ matrix awakensın diyorsunuz.

Ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz. 2025-2026'da çıkacak bir oyundan bahsediyoruz 1080p 30FPS diyorsunuz. Online serverında 30-40 kişi olacak diyorum hâlâ matrix awakensın diyorsunuz.

Online'dan konuşmuyorum ben hocam gerekirse Series S için Online serverlerin oyuncu sayısını düşürürler ben hikaye modundan konuşuyorum.

Online'dan konuşmuyorum ben hocam gerekirse Series S için Online serverlerin oyuncu sayısını düşürürler ben hikaye modundan konuşuyorum.

Öyle bir dünya olmaz serverlar ortak. Ha iş sizin dediğinize varacaksa oyunun grafiklerini biraz daha kıssınlar kapatsınlar Ray Tracing'i oyun PS4'e de gelsin, 720P-900p 20-30FPS oynayalım. 160 milyon tane PS4 satıldı 80 milyon aktif kullanıcı desek. PS5 ve Xbox series satışlarının toplamından bile fazla oluyor.

Yoo birbirimizi kandırmıyoruz. Doğal olarak kas gücü düşük olan alette daha düşük bir şekilde çalışacak bu oyun. Ama şu açıdan bakın, Series S alan insanlar bütçesi o kadar el verdiği için ve o beklentiyle alıyorlar o cihazı. O yüzden yine satar siz merak etmeyin. Series S'e yapılacak optimizasyonun sizi etkilemesi sizde Series S varsa olur, onun dışında neden endişeleniyorsunuz ki? Bakın ben kalitesinden bahsetmiyorum. İyi olur kötü olur, ama bu olacak, olacağı için de bu konsola sahip olan kişiler ortalıkta uçuşan kareler görmedikleri sürece mevcut kaliteye pek de laf etmeyecekler, çünkü ne aldıklarını ve ne kadar gücü olduğunu biliyorlar aletin.

Hocam Series S eyvallah güçsüz ama siz çok abartıyorsunuz PS4 Pro ile denk güçte falan diyorsunuz Series S 2K 120 FPS Resident Evil 2 açıyor PS4 slime 360p yap çalışmaz ama Series S PS4 Slim değil.

Series S optimizasyonu benim umurumda değil. Bu oyun eğer Series S'e gelecekse downgrade yiyecek grafikleri düşecek diyorum. Yoksa ne Series S ne PS5 beni ilgilendirmiyor GTA 6 çıkınca bakarım en yüksek ekran kartı neyse alırım 5-10 teraflopsluk alette GTA 6 mı oynanır. Belki PS5 Pro veya güçlü Xbox sürümü de alınabilir.

Hocam Series S eyvallah güçsüz ama siz çok abartıyorsunuz PS4 Pro ile denk güçte falan diyorsunuz Series S 2K 120 FPS Resident Evil 2 açıyor PS4 slime 360p yap çalışmaz ama Series S PS4 Slim değil.

İşin içine Ray Tracing girince çok da bir farkları yok bence. Hani ara sıra YouTube'da grafik karşılaştırmalarına bakıyorum PS4 Pro ile kafa kafaya hep grafikler.

İşin içine Ray Tracing girince çok da bir farkları yok bence. Hani ara sıra YouTube'da grafik karşılaştırmalarına bakıyorum PS4 Pro ile kafa kafaya hep grafikler.

Ray Tracing konsollarda hemen hemen hiçbir şeye etki etmiyor zaten PS4 Pro ile kafa kafaya olabilir ama biri 30 FPS biri 60 30 FPS de Series S daha iyi görüntü verir.

Mobilde olduğum için çok hatalı yazıyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…