Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Ray Tracing konsollarda hemen hemen hiçbir şeye etki etmiyor zaten PS4 Pro ile kafa kafaya olabilir ama biri 30 FPS biri 60 30 FPS de Series S daha iyi görüntü verir.

Neyse hocam artık tartışmaya gerek yok. Günü gelince oyun tanıtılınca veya çıkış yapınca göreceğiz. Ben Xbox davasından sızan şeylere ve Xbox'un Series S inadından dayanarak üstüne bir de PS5 Pro'nun tanıtılmamış olmasını. Oyunun PS5 Pro ile aynı anda tanıtılıp 1-2 sene PlayStation tarafına özel kalacağını düşünüyorum. Ha belki de yanılıyorumdur bu benim iddiam. Belki de oyun her platforma aynı anda çıkacak Series S hiçbir şeyi etikelemeyecekte olabilir. Günü gelince göreceğiz artık. Bence çok bir şey kalmadı maksimum 2024 Hazirana kadar bir gameplay trailer görürüz diye düşünüyorum. Hayırlı geceler hepinize sabah iş var okul var. :D

Neyse hocam artık tartışmaya gerek yok. Günü gelince oyun tanıtılınca veya çıkış yapınca göreceğiz. Ben Xbox davasından sızan şeylere ve Xbox'un Series S inadından dayanarak üstüne bir de PS5 Pro'nun tanıtılmamış olmasını. Oyunun PS5 Pro ile aynı anda tanıtılıp 1-2 sene PlayStation tarafına özel kalacağını düşünüyorum. Ha belki de yanılıyorumdur bu benim iddiam. Belki de oyun her platforma aynı anda çıkacak Series S hiçbir şeyi etikelemeyecekte olabilir. Günü gelince göreceğiz artık. Bence çok bir şey kalmadı maksimum 2024 Hazirana kadar bir gameplay trailer görürüz diye düşünüyorum. Hayırlı geceler hepinize sabah iş var okul var. :D

Hayırlı geceler hocam.

maksimum 2024 Hazirana kadar bir gameplay trailer görürüz diye düşünüyorum. Hayırlı geceler hepinize sabah iş var okul var. :D
2024 Haziran çok değil mi ya trailer için. Ben bu ay bekliyorum. Zaten Rockstar trailerlarını hazırlarken her zaman oyun içi grafiklerini kullanıyor. Anlaşılır ne kadar iyi olacağı.

GTA 6 için RTX getirirler mi acaba? Bence artık her oyuna gelmesi şart.

Umarım gelmez gelirse eğer oyunun ham görüntüsü ile hiç uğraşmazlar bak GTA 5'e RT olmamasına rağmen suyun yansıması sanki RT varmış gibi hissettiriyor. Rockstar'ın bu ışık yansımasını kendisi yapması lazım.
20230523020630_1.jpg

Umarım gelmez gelirse eğer oyunun ham görüntüsü ile hiç uğraşmazlar bak GTA 5'e RT olmamasına rağmen suyun yansıması sanki RT varmış gibi hissettiriyor. Rockstar'ın bu ışık yansımasını kendisi yapması lazım.Eki Görüntüle 1978860
Kendileri uğraşıp yapsın evet ama RTX oynamak isteyen oyuncular için güzel olur RTX eklemeleri de. Son zamanlarda şirketler Nvidia'ya çok sırtlarını dayadılar haklısın. Adam optimizasyon yapmıyor DLSS var diye komik cidden.

Kendileri uğraşıp yapsın evet ama RTX oynamak isteyen oyuncular için güzel olur RTX eklemeleri de. Son zamanlarda şirketler NVIDIA'ya çok sırtlarını dayadılar haklısın. Adam optimizasyon yapmıyor DLSS var diye komik cidden.

Rockstar optimizasyon konusunda diğerlerine taş çıkarır ama konu RT ise benim şüphem olur ham görüntü ile ilgili.

Hocam zaten bu seride nirvanaya çıkmaları lazım. 10 yılda bir çıkıyor oyun ve haala GTA V oynanıyor grafikleri hala güzel. GTA VI öyle bir oyun olmalı ki hem 10-15 yıl oynansın hemde önceki oyunu gibi mükemmel olsun, yapmaları lazım.

Hocam zaten bu seride Nirvana'ya çıkmaları lazım. 10 yılda bir çıkıyor oyun ve haala GTA V oynanıyor grafikleri hala güzel. GTA V'ı öyle bir oyun olmalı ki hem 10-15 yıl oynansın hem de önceki oyunu gibi mükemmel olsun, yapmaları lazım.

Bizim de isteğimiz o hatta keşke konsolların sistemlerinin dibini sıyırsınlar en iyi oyun için 30FPS 1080p oynatsın konsollarda ama harika bir oyun çıksın.

Bizim de isteğimiz o hatta keşke konsolların sistemlerinin dibini sıyırsınlar en iyi oyun için 30FPS 1080p oynatsın konsollarda ama harika bir oyun çıksın.
Aynen konsollarda en uç noktaya çıksalar bilgisayarda optimizasyona abansalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı