Red Dead Redemption 2 ileride daha da indirime girer mi?

Bu Rockstar niye hiç RDO'a gram önem vermiyor cidden çıldırmalık. Yıllarca GTA Online'ın suyunu çıkarıp çıkarmaya devam ettiler. Ama RDO'a gelince üvey evlat muamelesi yapıyorlar.
Şahsen oynamadığım için son durumu bilmiyorum fakat Reddit'te seven bir kişi bile görmedim. Hep bir protesto hâli var.
 
Rockstar indirim konusunda cimri. Bunun altına inmesi zor yani. Ultimate ile gelen içerikler hem online hem de hikâye için etkili. Hikâyede ekstra at, ekstra rakip çete kampı(İnternetten bakmadığın sürece kendin bulman gerek), ekstra soygun görevi koyuyor. Hiç biri hikâyeye katkı sağlamadığı gibi varlığı ile yokluğu arasındaki farkı hissetmeniz zor. Dediğim gibi içeriklerden birini bulmanız gerekiyor ki erişin. Online eklentileri neler bilmiyorum fakat Rockstar RDO'ya hiç iyi davranmadı. Millet kafayı yemiş durumda. Yani RDO için alacağınız eklentileri bir kenara bırakın direkt RDO oynamama ihtimaliniz bile yüksek.
RDO= Red Dead Online
Sizce iade edip normale geçmeli miyim? Bunu yapmaya gerek var mı?
 
Sizce iade edip normale geçmeli miyim? Bunu yapmaya gerek var mı?
Sizin karar vermeniz gerekiyor. RDO'nun hâli belli o yüzden sadece hikâye içeriklerine bakmak lazım. Eğer bahsettiğim içerikler ekstra 36TL'yi hak etmeyecek gibi geldiyse iade edip normale geçin. Verilen içeriklerden sadece soygun ve çete kampı görevleri fark yaratır. Onlarda dediğim gibi olmasa da olur düzeydeler. Ekstra bedava silah, at, kıyafet gibi şeyler var ama hepsi oyunda kısa sürede erişebileceğiniz güçteler. Kıyafet hariç yanlış hatırlamıyorsam o kıyafete oyunda erişilemiyor.
 
98 ya da 135 TL günümüzde bunlar RDR2 gibi dolu dolu AAA oyunlar için para değil. Bunun bir altı korsan olarak bedava oynamak oluyor. Almışsın dursun.
Olay 36₺ de değil zaten, herşeyi bu şekilde alıyorum. Fakat başta benim anladığım “sadece online’a etkisi var” şeklindeydi. Bu ister 36 olsun, ister 100 olsun, kullanmayacağım içeriğin bulunmasını istemedim. Ama sadece online değilmiş, ayrıca dediğin gibi bulunsun lazım olur hocam.
 
İlk defa bir oyunun online'ı beni hikaye modundan daha çok sarmadı, hikayesi, hikaye modundaki çevre etkileşimi(resmen yaşayan dünya) beni daha çok cezbetti. Normal bir oyunda siz çevreyle etkileşime geçersiniz, evet bu oyunda oda var ama sadece o değil, çevre sürekli gelişiyor, birisini vuruyorsunuz arkadaşı onu aramaya çıkıyor filan. İki gün(oyun günü) bağıra bağıra arıyor. 😀 Oyunda npcleri izleyesim geliyor.

Fiyatının hakkını fazla fazla veriyor kısaca.
 
GTA’nın ücretsiz verilme sebebi Online kitlesini daha da arttırmaktı ama RDR2 zaten Online’ı tutmamış bir oyun, o yüzden ücretsiz verileceğine ihtimal vermiyorum.

Tahminim yeni yılda zam da görebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı