Rehber Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları

O zaman doku ayarını high yapıp deneyim.
Bir de "taa" ayarı kendiliğinden high oluyor kendim medium kaydetmeme rağmen oyundan çıkıp tekrar girince değişiyor.
Bu forumda yayınlanan Türkçe yamayı kullanıyorum sizin kullandığınız bir Türkçe yama var mı?

Bende forumdaki Türkçe yamayı kullanıyorum.
Belgeler>Rockstar Games> Rdr2>settings>settings.xml üzerinden TAA'yı medium yapıp kaydetmeyi deneyin.
Eğer yine high olursa settings.xml'ye sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur yapın. Bunu yaptıktan sonra hiçbir şekilde grafik ayarlarınız değişmeyecektir. Değiştirmek isterseniz salt okunur'u kapatmanız yeterlidir.

PS4 Pro alacağım ilerleyen zamanda, ilk deneyeceğim oyun olacak galiba. Gerçi yıllardır oyun oynamadıktan sonra 15 FPS de akıcı gelir Alıştırsam mı kendimi.

GT610 var boşa kürek çekmeyeceğim. Umudu kestim ben Allah herkese iyi sistem nasip etsin.

@Gordrhain Hocam bugün aldım oyunu indirdim aynı ayarları uyguladım ancak benchmarkta 20 fps üstü yok hatta 15e kadar düşüş yaşadım. Nasıl çözeceğim?Hocam 2300 mb oluyor sizin söylediğini ayarlarla bu yüzden ekran kartımı aşıyor ben de output adapterı 0 dqn 1 e çektim böylelikle sizin ayarları yapabildim ancak 10-20 fps arası. Nasıl düzelticem?Hocam gerek kalmadı oyunu iade ettim kuponu da yaktım

Son düzenleme:
Hocam öncelikle yaşadığınız kayıba gerçekten üzüldüm. Output adapter'ı değiştirmeniz işlemciye bağlı olan daha düşük performanslı ekran kartına geçiş yapmanız anlamına geliyor. Oyunda texture quality hariç tüm ayarları uygulayıp kaydedip ardından da "belgeler>rockstar games>rdr2>settings>settings.xml üzerinden texture quality'i high'e alabilirdiniz. Keşke iade etmeseydiniz, yazık olmuş

@Gordrhain Hocam output adapterı 1 yapmayınca ayar çekemiyordum ki.
Hocam işte VRAM kullanımını en çok arttıran ayar texture quality'di. Eğer onu lowda tutup diğer ayarları yapsaydınız kayıt alabilirdi. Ardından üstte belirttiğim ayarlamayla oyuna girebilirdiniz.

@Gordrhain Keşke rehberi oluştururken yazsaymışsınız hocam. Hem rdr2 gitti hem kupon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…