- Makaleler
- 3
Daha fazla
Şehirde fazla NPC ve yapı olduğu için doku ayarları, gölgeleme ayarları, ışıklandırma ve yansıma ayarları çokça fark yaratabiliyor.
Fotoğraflarla desteklemeye çalıştım. Eğer soru işareti varsa daha önceki açtığım konulara bakabilirsiniz.
Bu grafik ayarları rehberinde görüntüde en az kayıpla hangi ayarların kullanılabilir olduğunu ve hangi ayarın hangi şekilde görüntüyü etkilediğini anlatmaya çalıştım. Birçok seçenekte zaten kullanıcıya bağlı olduğundan bunu belirttim. Ben yumuşak gölgeler yerine daha keskin gölgeler seviyorum. Başkasıysa o gölgelerin yumuşak geçişini ister. Kişiye bağlı. Sisteminizde Dual channel RAM olsaydı fazlasıyla bir FPS artışı sağlanabilirdi. Önerdiğim ayarlarla 45-50 FPS alınabilir.
Öncelikle geri dönüş yazdığınız gerçekten teşekkür ederim
Ayarlarla uzun süre uğraştıktan sonra elde ettiğim az biraz bilgiden başkalarının yararlanması beni mutlu etti. İşlemciniz gayet iyi ve o ayarlar Ultra'ya çekilebilir. Oyunda geometry level of Detail'in gerçekten FPS kaybettirmek için konulduğunu düşünüyorum artık
Ayrıca iyi oyunlar dilerim.
O zaman doku ayarını high yapıp deneyim.
Bir de "taa" ayarı kendiliğinden high oluyor kendim medium kaydetmeme rağmen oyundan çıkıp tekrar girince değişiyor.
Bu forumda yayınlanan Türkçe yamayı kullanıyorum sizin kullandığınız bir Türkçe yama var mı?