Rehber Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları

R5 3600
GT 1030 DDR4
16 GB RAM ile işe yarar mı? 720p Low'da 18 FPS falan alıyordum.

Ramin çok bi artısı yok dostum 8 gb ram bile yetiyordu bana. Ayrıca o ekran kartıylada lowdan üstüne çıkamazsın malesef.
Ram aslında bu tip oyunlarda etkili oluyor. Özellikle God of War'da 10 FPSlik fark yaratmıştı. RDR2'deyse VRAM sınırını aşan ayarlarda biraz daha rahatlamamı ve işlemciye bindirilen yükün azalmasını sağlamıştı.
R5 3600
GT 1030 DDR4
16 GB RAM ile işe yarar mı? 720p Low'da 18 FPS falan alıyordum.
İşlemcinizin performansını maalesef bilmiyorum. Ama ekran kartına net bir şekilde yorum yapabilirim. Ekran kartın GDDR5 olsaydı rehberde belirttiğim grafik ayarlarıyla oynayabileceğinizin teminatını verebilirdim. Ddr4 ve GDDR5 arasında biraz performans farkı olmasından ötürü garanti veremiyorum . Yinede mümkünse denemenizi tavsiye ederim. Hatırlatmam gerekirse benim bu sistemim içinde "720p lowestta 15 fpste oynarsın." denmişti. Yaptığım ayarlamalarlada 1600x900 High-Med arasında 30-35 fpsle oynamıştım.

30 FPS üstü grafikler çamur gibi olmadan oynasam yeter valla.

Biraz geç bir geri dönüş olacak ancak ben de tecrübelerimi paylaşmak isterim. Bahsettiğin ayarlamalardan önce, yerleşim yerleri dışında 55-60 fps arası alıyordum, yerleşim yerlerinde ise 45-50 arası fps alıyordum. Ayarları rehberdeki söylenenlere göre değiştirdiğimde yerleşim yeri dışında fps üzerinde çok bir etkisi olmadı belki 2-3 fps arttırmış olabilir ancak yerleşim yerlerinde 10-12 fps artış söz konusu. Büyük ihtimalle aydınlatma ve yansıma ayarlarıyla ilgili. Gerçekten yararlı bir rehber dostum tebrik ederim.

Hocam mx330 ekran kartı i3 1005g1 işlemci ve 8gb ram ile bu ayarlarda en fazla 15 fps alabiliyorum. Bu normal midir?

Hocam Ryzen 7 3700U 4+4 RAM aynı ayarlarda nasıl olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…