Hutame7 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar ben de satın aldım fakat oyun kütüphanede gözükmüyor. Mağazadan oyuna bakınca kütüphanede diyor fakat kütüphaneye baktığım zaman oyun yok. Bilgisi olan var mı? Ticket attım.
Arkadaşlar ben de satın aldım fakat oyun kütüphanede gözükmüyor. Mağazadan oyuna bakınca kütüphanede diyor fakat kütüphaneye baktığım zaman oyun yok. Bilgisi olan var mı? Ticket attım.
Çözüm Yüksek Sadakat 4 Kasım 2022 dako121 dedi: Epic sanırım. Epic'den beklenir böyle şeyler. Epic desteğe yazmaktan başka çaresi yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazmaya gerek yok kütüphanesini yenilesin gelecektir. Bir şeye sallamadan önce teknik bilgi önemli
dako121 dedi: Epic sanırım. Epic'den beklenir böyle şeyler. Epic desteğe yazmaktan başka çaresi yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazmaya gerek yok kütüphanesini yenilesin gelecektir. Bir şeye sallamadan önce teknik bilgi önemli
KS KS Hutame7 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #11 Modlar ne alakaysa kaldırmışlar cevabı. Oyun bir süre sonra eklendi kütüphaneye. Artı 0 Eksi