Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 8 Kasım 2018 #1 Tüm GTA serilerinin olmasi ama RDR 2'nin olmamasi cok ilginc ayni yapim sirketinin oyunlari bunlar. Ben aliskanlik yüzünden Steam platformundan baska yerde oyun oynamayi sevmiyorum. Bu oyun Steam'de neden yok ya da gelecek mi? Sevgiler
Tüm GTA serilerinin olmasi ama RDR 2'nin olmamasi cok ilginc ayni yapim sirketinin oyunlari bunlar. Ben aliskanlik yüzünden Steam platformundan baska yerde oyun oynamayi sevmiyorum. Bu oyun Steam'de neden yok ya da gelecek mi? Sevgiler
Çözüm MF 8 Kasım 2018 Oyun PC'ye çıkmadığından olabilir Çıkıp çıkmayacağı da belli değil diye biliyorum. İlk oyun PC'ye çıkmamıştı.
Oyun PC'ye çıkmadığından olabilir Çıkıp çıkmayacağı da belli değil diye biliyorum. İlk oyun PC'ye çıkmamıştı.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 19 Kasım 2018 #21 PC Kullanicilari anlik; Artı 0 Eksi