Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Red Dead Redemption 2 orijinal font düzenlenmiş Türkçe yama

Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın Update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open IV güncellenmesinden sonra bu dil dosyasına ulaşım gerçekleşebilir hale geldi. Ben de bu piyasada dolaşan Türkçe yamayı Update 3 dosyasına göre düzenledim ve eksik olan satırları ve çevrilmemiş satırları (yaklaşık 1000 satır kadar) çevirdim hala çevrilmemiş bazı satırlar karşınıza çıkabilir. İsteyen dosyayı düzenleyebilir.

Piyasadaki yamaların aynısı değildir. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben Epic Games orijinal oyun ile kullandım sorunsuz. Herhangi bir sorunda geri dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 2206896

kurulum
1. indirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterlidir.
1.1 mod kurumu lml ile gerçekleştirebilir istediğiniz modu kullanabilirsiniz.
2. isteyenler için label başlıklı XML dosyasını da yükledim.

Oyun klasörüne yüklemeniz gereken dosya.

Label başlıklı XML dosyası (çeviri yaparken faydalanmak isteyenler için)

Hocam yamayı kurdum ama "ı" harfleri boş kare şeklinde gözüküyor.

Dostlar yama sorunsuz şekilde çalışıyor, emeği geçen arkadaş için teşekkür ederim.
İyi günler.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam selam ı harfi sorunu olmadı mı sizde? Nasıl çözdünüz? Yamayı direkt indirdim kurdum. Ğ, Ü, Ş, ö bu harflerde problem yok ama sadece ı harfi kutucuk olarak gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben buradan yaptım yama kurulu olsun gerisi videoya bırak

Hocam selam ı harfi sorunu olmadı mı sizde? Nasıl çözdünüz? Yamayı direkt indirdim kurdum. Ğ, Ü, Ş, ö bu harflerde problem yok ama sadece ı harfi kutucuk olarak gözüküyor.

Aleykümselam hocam, hayır bu sorun ile karşılaşmadım. Muhtemelen oyun dosyalarınızda sorun var. Veya bilgisayarınız ingilizceye ayarlı olabilir mi?

Bu sorunu nasıl çözebilirim hocam?
Yama ile girersem ban yer miyim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Hocam dosyaları indirip olduğu gibi rockstar klasörüne girip ordan Red Dead Redemption 2 klasörünün içine atıp girmeyi denedim olmadı sonrasında setting klasörüne attım yine Türkçe olmadı, yanlış yaptığım kısım hangisi?
(Oyunu kendi uygulaması üzerinden aldım pek sanmasamda bu sebeptende olabilir)

Hocam dosyaları indirip olduğu gibi Rockstar klasörüne girip oradan Red Dead Redemption 2 klasörünün içine atıp girmeyi denedim olmadı sonrasında setting klasörüne attım yine Türkçe olmadı, yanlış yaptığım kısım hangisi?
(Oyunu kendi uygulaması üzerinden aldım pek sanmasamda bu sebeptende olabilir)

Evet, Steam olmadığı için olabilir. Dosyaları RAR'dan çıkarıp içindekilerin hepsini RDR2.exe olan klasöre atmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı