Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Daha önce kullandığınız yamaları kaldırmanız, oyun dosyalarını doğrulamanız gerekir, yama hiç bir oyun dosyasına müdahele etmez, yapmanız gereken şeyler sadece indirdiğiniz dosya içindeki dosyaları oyun klasörüne atmanız. sonrasında sorunsuz şekilde kullanırsınız.

yama desteğim sona ermiştir.

criminal arkadaşın tek elden çevirisini yaptığı rdr 2 Türkçe yamasını buradan indirebilirsiniz.

Hangi yamayı tavsiye edersiniz ben önceden anonymous çevirinin yamasını kullandım, ki biraz sorunluydu ama çoğunlukla sıkıntısızdı, criminal adlı arkadaşın yaptığı yamaları kullandım ve iyiydi ama kararsız kaldım.

criminal tavsiye ederim, şu an beta ama zaten güncelleme notlarını paylaşmış tüm çevirileri yapmış, yolda karşılaştığımızda cevap veren npcleri bile.

Ben anlamadım önceden bu konudaki yamayı kurmuştum hala kullanıyorum değiştirmem mi gerek?

Hocam virüsten korkuyorum açıkçası,bilgisayarı yeni aldım ve şimdi oyunu yükledim ve yama arıyordum bu yama kesinlikle güvenilir midir?

Hocam virüsten korkuyorum açıkçası, bilgisayarı yeni aldım ve şimdi oyunu yükledim ve yama arıyordum bu yama kesinlikle güvenilir midir?

Yama güvenilir ama konu sahibinin dediği gibi criminal yamayı kullanmanız daha iyi olur.

Merhabalar. Türkçe yama çevirisinde virüs total sonucunda bir tane trojen malware virüs tespit edildiği yazıyor. Dosya güvenli midir güvenli ise neden bu sonuç çıkıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…