Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Yama Online'da sıkıntı yaratıyorumu denediniz mi arkadaşlar.

Yaratır kullanmayın kimisi 200 saat kullandım ban yemedim diyorda 201 saatte yemeyeceğin ne malum oyun fiyatları pahalı olduğu bu dönemde riske atmayın derim.

Hocam virüs vesaire var mı acaba sorunsuzmu deneyiminizi söyleyebilir misiniz?

Hocam trojan uyarısı veriyor ama.

VirusTotal'deki adı sanı bilinmeyen dandik antivirüsleri dikkate almayın false positive.
Ha bir de konu 40 bin görüntülenme almış ve konu uzun zamandır açık virus filan olsa moderatörler çoktan müdahale etmişti.

@arneas hocam güncel paylaştığınız yamamı, yoksa makine çeviri mi, yoksa dh criminal isimli kişinin beta olan yamasımı daha kaliteli.

Son düzenleme:
Online sorunsuz olan yama mevcut mu arkadaşlar yama kurunca Online giremiyorum.

Online görebilseniz dahi girmeyin oyuna dışarıdan dosya yüklüyoruz bu da hile sayılıyor Online'da ban yeme ihtimaliniz çok yüksek.

Edit: Görebilseniz değil girebilseniz.

Son düzenleme:

Benim yamam piyasadaki diğer el çevirisi yamalar gibi değildir, piyasadaki yamalar güncellenmiş RDR 2'deki birçok satırın çevrlmemiş ya da sorunlu satırlarının olduğu yamalardır. Düzenledik diyenlerin hepsi aynı yamayı kopyala yapıştır yapmıştır. Ben tek tek orijinal dildeki satırları karşılaştırarak tüm satırları yerine yerleştirdim orijinaldaki sırasıyla çeviriyi ekledim. Çevirilen satırların çoğu Anonymous çevirisidir. daha önceki video oyunu oynayan kanallarda yama kullanılmıştı, ben çoğu yeri karşılaştırarak orayı izleyip düzenledim. Benim düzenlediğim yama piyasadaki her yerde dolaşan yamalar arasında en düzenli ve güncel yamadır.

Şunu lütfen unutmayın makine çeviri diye RDR 2 çevirisi yok, o çevirlerin hepsi Anonymous Çeviri'nin düzenlenmemiş çevirisidir.

Şimdi sorunuza gelirsek.

1. Piyasada düzenlenmiş yamaları kullanacaksanız. Benim düzenlediğimi tavsiye ederim.

2. Güncel baştan sonra tek kişinin elinden çıkan yama olsun ve RDR 2'deki tüm konuşma çevirilerini yüzde yüz yapsın derseniz. Criminal yamasını tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dediğinizi anladım ancak makine çeviri gurubundan bahsediyorum Anonymous Çeviri'den bir arkadaş sorumu yanıtladı.

2. criminal adlı arkadaşın yaptığı yama betada konuya yazmış gelecek güncellemeler "açık dünyada karakterlerin ve ana karakterin tepkileri" o yüzden sanırım tam değil ancak kullanmadığım için tam yorum yapamam.

Makine çeviri grubundan bahsettğinizi biliyorum, ve piyasadaki tüm rdr 2 yamaları criminal dışında aynı elden çıkmış yamalardır.

Makine çevirinin rdr 2 diye bir çeviri yaması yok anlayacağınız.

2. Sonunuzun cevabını sizm konunuzda verdim.
Criminal yamasınds çevrilecek diye belirtilen yerler hiçbir rdr 2 yamasında yok sadece criminal çeviryor oraları, ayrıca criminal yaması piyasadaki tüm rdr 2 yamalrından daha çok yüzdeye sahip yamadır, haritadan görsellere kadar çevrilmiştir. Yüzde olarak sıralarsak.

Criminal>benim düzenlemem> diğer yamalar

Alttaki dosya ne işe yarıyor önemli değilse indirmeyeceğim isteyenler için yazılmış sanırım asıl çeviriyi üstteki dosya yapıyor.

RAR dosyasını indirmeniz yeterli, o dosya çeviri yapmak isteyenler için.

WinRAR yüklü değil ama sorun olmaz değil mi bir de yükledikten sonra buradaki bütün dosyaları RDR2 klasörünün içine atacağım sanırım değil mi?

Dosya Ekleri

• yama.JPG
    46 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…