Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Şimdi kontrol ettim, son sürüme yakın evet. Ama sonradan gelen bir güncelleme ile tüm satırlar birbirine girmişti. Onunla alakalı bir durum olabilir.
Evet, /update 3/ dil doyası ile diğerleri çok farklı, onları entegre etmek birazcık zamanımı almıştı. Mümkünse sonra sürüme uyarlamyı çok isterim :( [email protected]

düzeltildi

düzeltildi

Son düzenleme:
Hocam halihazırda kamp olan yerde, mesela avcının yakınlarında, kamp kurmaya kalkınca çıkan mesajda bu çıkıyor.

1719687905474.png

Bir de o çok zengin yerine çek zengin yazılmış.

Son düzenleme:
Güncelleme Geçmişi
30 Haziran 2024

. Geri dönüşlerde belirtilen yerler düzeltildi
. özet bilgilerde karşıma çıkanlar düzeltildi.
. mektuplarda karşıma çıkan bazı yerler düzeltildi.
. 200+ satır çevrildi.
. Yes/No ve Görev Tekrarla vb. yazıları çevrilmedi, çevrilince ekranda görünmeme sorunu olmakta.
.rampage trainer modunu kullanmak isteyenler sorunsuz kullanabilir.
.çeviri dosyası, çeviride kolaylık olması açısından id kodlarından arındırılmış, orijinal label başlıklı olarak tekrar düzenlenmiştir.

çeviri yaptığım yerleri inanmayacak arkadaşlar için, buraya foto olarak bıraktım
1719726008910.png

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü var mı, bunun?

Vallahi tüm oymaları bulduktan sonra direkt yolladım postaya save dosyalarından bakarım az sonra.

Hocam save dosyası bulamadım ama tüm oymaları bulduktan sonraki görevde.
I'm a little confused.
Yes i think you are.
Kısmı yanlış çevirilmiş.

Son düzenleme:
Vallahi tüm oymaları bulduktan sonra direkt yolladım postaya save dosyalarından bakarım az sonra.

Hocam save dosyası bulamadım ama tüm oymaları bulduktan sonraki görevde.
I'm a little confused.
Yes i think you are.
Kısmı yanlış çevirilmiş.
Tamamdır kontrol ederim bunu, oymaları dil dosysında arayınca sıkıntı görünmüyordu. Emeklerin için çok sağ ol hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı