Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-29 114314.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-29 114314.png
    242,9 KB · Görüntüleme: 181
1724971434860.png

Rhodes'taki alkolik adamın yan görevinde evine gidip eşyalarını bulmaya çalışırken.

Binici 9U bitirdikten sonra binici 10 bildirimi çıkınca tüm vahşi atları boz yazıyor hocam.

Son düzenleme:
Hocam eski yamada, bazı yerlerde özel şakalar vardı. John Marston; "Aziz Vefa Teşkilat-ı-mahsusa." gibi. Bunda da var mı?

Var evet. Bence orijinali gibi direkt Rip Van Wİnkle olarak düzeltilmeli ya da bu ismi Türkçeye uyarlayacak daha iyi bir çeviri olmalı.

Eki Görüntüle 2304315
Yama kurunca oyun açılmadı sebebini bilmiyorum birde bu yamayla deneyeyim o zaman. Teşekkürler. Bu şekilde daha doğal duruyor bence.

Hocam elinize sağlık hatasız çalıştı.

Son düzenleme:
Yama kurunca oyun açılmadı sebebini bilmiyorum birde bu yamayla deneyeyim o zaman. Teşekkürler. Bu şekilde daha doğal duruyor bence.

Hocam elinize sağlık hatasız çalıştı.
Değerli hocam, başka yamalarda hata aldıysanız bu yamada hata almadan çalışsa bile size tavsiyem oyunu silip yeniden yüklemenizdir. Yama daha sorunsuz çalışacaktır.

Var evet. Bence orijinali gibi direkt Rip Van Wİnkle olarak düzeltilmeli ya da bu ismi Türkçeye uyarlayacak daha iyi bir çeviri olmalı.

Eki Görüntüle 2304315
Bu kısımda adı geçen hikaye kahramanı biraz inceledim.
şu şekilde çevrilebilir ama ben de orijinali taraftarıyım düzelteceğim.

Murtaza
Orta Direk Şaban
Yedi uyur

Son düzenleme:
Hocam wapitinin yakınlarında kamp kuran Meksika'lı adamla konuşurken "yabancıların şirketi daha iyidir" gibi bir şey diyor o yabancıların dostluğu ya da arkadaşlığı gibi çevirilebilir.

Red Dead Redemption 2 orijinal font düzenlenmiş Türkçe yama

Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın Update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open IV güncellenmesinden sonra bu dil dosyasına ulaşım gerçekleşebilir hale geldi. Ben de bu piyasada dolaşan Türkçe yamayı Update 3 dosyasına göre düzenledim ve eksik olan satırları ve çevrilmemiş satırları (yaklaşık 1000 satır kadar) çevirdim hala çevrilmemiş bazı satırlar karşınıza çıkabilir. İsteyen dosyayı düzenleyebilir.

Piyasadaki yamaların aynısı değildir. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben Epic Games orijinal oyun ile kullandım sorunsuz. Herhangi bir sorunda geri dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 2206896

kurulum
1. indirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterlidir.
1.1 mod kurumu lml ile gerçekleştirebilir istediğiniz modu kullanabilirsiniz.
2. isteyenler için label başlıklı XML dosyasını da yükledim.

Oyun klasörüne yüklemeniz gereken dosya.

Label başlıklı XML dosyası (çeviri yaparken faydalanmak isteyenler için)

VirusTotal'da trojan var diyor doğru mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı