Red Dead Redemption 2 ortalama 45 FPS ile zevk verir mi?

Ben Mx130 ile RDR2'yi 900p kendi özel ayarlarımla (rehber konusu da açmıştım, hatırlayanlar bilir.) 25-35 fps arasında 200 saatten fazla geçirerek bitirmiştim. Önemli olan oyunda zevk alıp almamanız. Normalde 720p lowest 15 fps diye gösterilen bir sistemle bu degerleri almış olmakta ayrı bir boyuta taşımıştı.

Ben Mx130 ile RDR2'yi 900p kendi özel ayarlarımla (rehber konusu da açmıştım, hatırlayanlar bilir.) 25-35 fps arasında 200 saatten fazla geçirerek bitirmiştim. Önemli olan oyunda zevk alıp almamanız. Normalde 720p lowest 15 fps diye gösterilen bir sistemle bu degerleri almış olmakta ayrı bir boyuta taşımıştı.
Ben de ryzen 7 3700u ile denedim ama pil tasarrufundaymis :D
İade edip GTA V almıştım :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

Bro 20 FPS ile oynasan bile zevk alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

Yüksek FPS oynayan birini görürsen zevk vermez. Ama bakmazsan zevk verir.

Biz ki oyunları HD4650 ile 25-30 fps oynayıp keyif alan nesilleriz tabi ki zevk alırsın bence. :) Bakma şimdi 4k, ışın izleme vs. derken oyuna değil grafiklere odaklanır olmuşuz. Soruna tekrar dönersek önemli olan aldığın fps değerini üç aşağı beş yukarı stabil olarak alıyor olman. 60-70 fps lerden anlık olarak 30-40 fps e drop yemediğin sürece sabit 30 fps bile alsan gözün alışacak ve çok rahat oynayacaksın. Bkz. Oyun Konsolları

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı