Çözüldü Red Dead Redemption 2 out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ScalaNova11

Hectopat
Daha fazla  
Selam öncelikle. Ben indirimde Steam üzerinden Red Dead Redemption 2 almıştım. Red Dead Redemption 2 oyununa girerken out of range hatası alıyorum. İnternette bulduğum çoğu çözümü denedim ama bir türlü düzeltemedim. Çoğu kişi Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2 settings ayarından düzelmiş ama bende settings dosyası yok maalesef. Bilgisayarımın çözünürlüğü 1360X768.

Aşağıda attığım fotoğraflar da settings dosyamın olmamasıyla ilgili. Bu tür hatayla karşılaşıp çözenler varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

20220731_131320.jpg

11.png

121221.png

Çözüm
Peki buraya -windowed komutunu eklemeyi dener misiniz? Oyunu pencereli modda başlatabilirseniz sonrasında kendiniz oyunun ayarlarını yapabilirsiniz.
Steam kütüphanenizde oyuna sağ tıklayıp ''Özellikler'' dedikten sonra açılan pencerede ''Başlatma seçenekleri'' kısmına -w 1360 -h 768 değerini girip pencereyi kapatın. Oyunu sonraki açışınızda oyun ekranınızı kullandığınız çözünürlükte başlayacak.

Steam kütüphanenizde oyuna sağ tıklayıp ''Özellikler'' dedikten sonra açılan pencerede ''Başlatma seçenekleri'' kısmına -w 1360 -h 768 değerini girip pencereyi kapatın. Oyunu sonraki açışınızda oyun ekranınızı kullandığınız çözünürlükte başlayacak.
Merhaba mesajın için teşekkür ederim. Dediğiniz şeyi yaptım fakat maalesef yine aynı hatayı veriyor. Nvdia geforce experince dan da çözünürlüğü değiştirmeyi denedim ama çözünürlük değişmedi maalesef diğer bütün oyunlarda ayarlayabiliyordum ama red dead redemption 2 de ayarlayamadım.🥲

C:\Users\Kullanıcı isminiz\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\Settings/system.xml/
Bölümüne girin.
Ardından bu bölümü bulun.
<screenwidth value="1360" />
<screenheight value="768" />
Yaptığım şekilde değiştirin.
Ardından kaydedin dosyaya sağ tıklayıp salt okunur yapın ve tekrar kaydedin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı