Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

Days Gone'un da grafikleri kötü değil ki hocam. Rdr'nin de Days Gone'ın da grafikleri gayet iyi bence.

Aynısını size öneriyorum.
Benlik bir şey yok. Cansız, zararsız bir yazılım için insanları oradan oraya koymam. Varsa o yazılımla ilgili düşüncelerimi yazarım o kadar.

Sizler gibi insanları herhangi bir hayvan yerine koyma hastalığım yok. Üstelik kaf dağlarına da çıkmıyorum, belki ben yapsam çıkardım kaf dağlarına.

Son düzenleme:
Kötü demedim ama adam RDR2 modellemeleri ile Days Gone'ı bir tutuyor.

Grafikleri yalnızca manzara olarak ele almamak lazım, özellikle iş karakterlere geldiğinde RDR2'nin motoru yaşını belli ediyor. Doğa, manzara, ışıklar bunlar tamamen illüzyondur. En büyük örneği şu Gollum ve Forspoken, manzara next-gen ama karakterler PS3'den fırlama.

Grafik kalitesi en iyi insan modellemeleri, ten detayları ve mimiklerden anlaşılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne manzarası ya modelleme diyorum ben. Days Gone bildiğin plastik insan modellemesine sahip bir oyun, RDR2'deki Arthur detayları çoğu oyunda yok. Ayrıca manzara olarak Days Gone daha iyi duruyor, RDR2 çoğunlukla yeşil alanlarda geçiyor çünkü.

Dosya Ekleri

• DAYS-GONE-BOOZER.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 118
  • -Dead-Redemption-A-cosplay-of-Sadie-Adler-the-iron.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Ana karakter olduğu için çoğu AAA oyunda vardır be.

Sorun yazılım değil insanların fanatik olması. İstediğimi istediğim yere koyarım sizi de bir gram alakadar etmez. Düzgün bir argümanın yoksa köşeye çekil burda birşey konuşuyoruz. Okuduğunu anlayamıyorsan bari lafını geri al hala diretiyorsun.

Bu oyun RDR 2'den kötü.

Bana çok benzer geliyorlar bilemedim. Modelleme olarak ekstra ne var ki?

Bu oyun RDR 2'den kötü.

Oyun daha çıkmadı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…