Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

İşte doktora gitmelisin. Hastalık bu.
Yaşınız kaç hocam? Tıp mı okuyorsunuz? İnsanların zevkine saygısı olmayanlara 1 gram saygı ya da sevgi duymak zorunda değilim. Zorlayamazsınız. Adam gelmiş eleştiri yapan adamın zevklerine saldırıyor. Senin ettiğin lafa bak. Siz bu tip insanlara saygı duyuyorsanız size de acıyorum.

Eki Görüntüle 1766888
Eki Görüntüle 1766889

Days Gone da arkadaki adama bak, resmen plastik. Bir de RDR2'de yanın yanı karakteri Sadie'ye bak.
Day's Gone oyunu düşük bütçelidir RDR 2'ye göre ama illaki bir oyun modellemeleri ile RDR 2'den güzeldir. Tartışılacak bir durum değil yani.

Oyunu kötü eleştirmek, senin zevkine hakaret olmaz öğren biraz bunları.

Day's Gone oyunu düşük bütçelidir ama illaki bir oyun modellemeleri ile RDR 2'den güzeldir. Tartışılacak bir durum değil yani.
Elbette iyisi olabilir, detaylar RDR2'de çok yüksek. Her şey texture kalitesi değil yani.

Days Gone daha iyi demiş konu sahibi ona hitaben atıyorum. Ayrıca Days Gone arkasında koskoca Sony var, insaf.

Milyon dolarlar harcanmış oyun düşük bütçeli mi? Düşük bütçeli dediğin yapımın parasıyla en az 20 tane hafif bütçeli oyun yapılır.

Fark eder mi çıkıp çıkmaması?

Bayağı kişi için eder. Ağa siz Türkiye'yi baz alarak çok duygusal bakıyorsunuz ama Fortnite'e ödül kaybedip Avrupa ve Amerika'da TLOU2'nin her zaman gerisinde kaldı oyuncu oylamalarında. Bir Steam'i kazandı o da global olduğundan. Batılılar bu tarz oyunlara çok gönül bağlamıyor. Rockstar bile RDR2 DLC planlarını çöpe atıp, GTA V için DLC yaptı yıllar sonra.

Eki Görüntüle 1766888
Eki Görüntüle 1766889

Days Gone da arkadaki adama bak, resmen plastik. Bir de RDR2'de yanın yanı karakteri Sadie'ye bak.

Abarttın yahu, neresi plastik.

Elbette iyisi olabilir, detaylar RDR2'de çok yüksek. Her şey texture kalitesi değil yani.
Kardeş çünkü çok pahalıya yapılmuş bir oyun. Keşke karakterlin konuşmalarında gülüp eğleneceğimzie oyunda oynanış namına güzel bir şey olsaydı RDR 2'de güzel olurdu.

Ben şaka dedim ya, klasik bir RDR 2 fanı için en iyi oyun her zaman RDR 2 ya ondan dedim .

Milyon dolarlar harcanmış oyun düşük bütçeli mi? Düşük bütçeli dediğin yapımın parasıyla en az 20 tane hafif bütçeli oyun yapılır.
RDR 2'ye göre çok düşük kalıyor. Onu demek istedim. Şu an saldırı modunuz açıldığı için sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Eleştirmek ile hakaret etmek aynı şey değil. Bana metro oynayan adam Rdr'nin vuruş hissini beğenmiyor cümlesinin neresi eleştiri bi açıklar mısın? Mesela sen desen ben patlıcan seviyorum ama patates sevmiyorum desen ben de çıkıp patlıcan seven adam patatesi sevmiyor desem bundan eleştiri anlamı mı çıkarıcaksın? Bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…