Çözüldü Red Dead Redemption 2 oyun başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fonkair

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Marka, Model ve Cinsi: HP Victus 71T71EA FB0004NT Gaming Laptop
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe
Mevcut takılı RAM: Crucial 32 GB (16+16)
Ekran Kartı: Nvidia Geforce RTX 3050 Ti
Ekran Kartı Hafızası: 4 GB
Ekran Yenileme Hızı: 144 Hz
Max. Ekran Çözünürlüğü: 1920 × 1080
Meslek
2. Sınıf Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar selam bugün uzun bir aradan sonra RDR 2 yükleyip oynayayım dedim. Fakat bir terslik oldu ve Steam'de "oyunu başlat" sekmesine tıkladığımda Rockstar Games Launcher açılıp resimdeki gibi logo parıldayıp duruyor fakat oyun hiçbir şekilde açılmıyor. RDR 2'yi yüklemeden önce GTA 5 yüklüydü ama GTA 5'te aynı sorun yoktu. Sorunsuz çalışıyordu (Laptopumda AVG antivirüs mevcut acaba ondan dolayı mı açılmıyor sizce?)

20240703_001349.jpg

Arkadaşlar selam bugün uzun bir aradan sonra RDR 2 yükleyip oynayayım dedim. Fakat bir terslik oldu ve Steam'de "oyunu başlat" sekmesine tıkladığımda Rockstar Games Launcher açılıp resimdeki gibi logo parıldayıp duruyor fakat oyun hiçbir şekilde açılmıyor. RDR 2'yi yüklemeden önce GTA 5 yüklüydü ama GTA 5'te aynı sorun yoktu. Sorunsuz çalışıyordu (Laptopumda AVG antivirüs mevcut acaba ondan dolayı mı açılmıyor sizce?)

Eki Görüntüle 2240051

VPN ile girmeyi dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kaldırıp da girebilirsiniz evet.

Tamam hocam denedikten sonra tekrar haber edeceğim umarım olur bu sefer.

Arkadaşlar tamamdır sorunu çözdüm. AVG antivirüsü PC'den kaldırıp RDR 2 de silip tekrar yükleyince oyun yağ gibi akmaya başladı. Teşekkürler ikinize de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı