Red Dead Redemption 2 PC Fragmanı

23 Ekim'de diğer platformlara da geldiğinde fiyatlarda bir değişiklik olur mu acaba? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da diğer platformların etkisiyle bir indirim olursa pişman olmayalım

23 Ekim'de diğer platformlara da geldiğinde fiyatlarda bir değişiklik olur mu acaba? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da diğer platformların etkisiyle bir indirim olursa pişman olmayalım
Adam kendi launcherinda 300 liraya satıyor oyunu sanmam ki baska platformlarda daha ucuz olsun rockstar salak değildir heralde.

22'sinde biteceği söyleniyor Rockstar'ın yaptığı indirim ve bonus oyunlar. Bence imkan varken hemen al zaten birçok kişi oyun 1000 lira bile eder diyor

Böyle bir oyun için indirim beklenmez en erken 6 ay sonra girer o da %25 olur en fazla. 50-100 lira az vermek için beklemeye değmez en azından açın Ukrayna VPN'inden 215 liraya alın benim yaptığım gibi.
Sıkıntı olmasın sonra?
Hangi VPN tavsiye edersin peki?

Böyle bir oyun için indirim beklenmez en erken 6 ay sonra girer o da %25 olur en fazla. 50-100 lira az vermek için beklemeye değmez en azından açın Ukrayna VPN'inden 215 liraya alın benim yaptığım gibi.
VPN olmadan oyuna girilebilecek mi peki? Her seferinde VPN mi açacaksınız? Rockstar Launcher yeni sonuçta, ne olacağı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…