Adam kendi launcherinda 300 liraya satıyor oyunu sanmam ki baska platformlarda daha ucuz olsun rockstar salak değildir heralde.23 Ekim'de diğer platformlara da geldiğinde fiyatlarda bir değişiklik olur mu acaba? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da diğer platformların etkisiyle bir indirim olursa pişman olmayalım![]()
23 Ekim'de diğer platformlara da geldiğinde fiyatlarda bir değişiklik olur mu acaba? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum da diğer platformların etkisiyle bir indirim olursa pişman olmayalım![]()
Ona bişe diyemem eleman 3 4 ay hatta 1 sene sora bile oynamak isteyebilir o zaman tabi fiyat düşüşü olur ama cıktıgı gibi oynamak istiyorsa 300 lira bayılacak hangi platform olursa olsun.Fiyat sabit kalmaz. Elbet bir gün düşer.
Sıkıntı olmasın sonra?Böyle bir oyun için indirim beklenmez en erken 6 ay sonra girer o da %25 olur en fazla. 50-100 lira az vermek için beklemeye değmez en azından açın Ukrayna VPN'inden 215 liraya alın benim yaptığım gibi.
VPN olmadan oyuna girilebilecek mi peki? Her seferinde VPN mi açacaksınız? Rockstar Launcher yeni sonuçta, ne olacağı belli olmaz.Böyle bir oyun için indirim beklenmez en erken 6 ay sonra girer o da %25 olur en fazla. 50-100 lira az vermek için beklemeye değmez en azından açın Ukrayna VPN'inden 215 liraya alın benim yaptığım gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.