XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 27 Temmuz 2020 #1 Red Dead Redemption 2'de saç çok piksel duruyor, grafikler çoğu yüksek. Çözümü var mıdır? Ekran kartım AMD. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
Red Dead Redemption 2'de saç çok piksel duruyor, grafikler çoğu yüksek. Çözümü var mıdır? Ekran kartım AMD.
Çözüm XSamet06 27 Temmuz 2020 son1c dedi: Yeni aldım oyunu GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyorum ayarların hepsi yüksekte taa açık diğerleri kapalı hâlâ çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle kullanıyom sadece FXAA açık en azından daha iyi oluyor denemeni tavsiye ederim. son1c dedi: Yeni aldım oyunu GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyorum ayarların hepsi yüksekte taa açık diğerleri kapalı hâlâ çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim çözümü buldum ayarlarda çözünürlüğü daha da yükselten bir ayar var onu 1x500 gibi bir şey yaptım düzeldi ama FPS bayağı düşüyor.
son1c dedi: Yeni aldım oyunu GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyorum ayarların hepsi yüksekte taa açık diğerleri kapalı hâlâ çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle kullanıyom sadece FXAA açık en azından daha iyi oluyor denemeni tavsiye ederim. son1c dedi: Yeni aldım oyunu GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyorum ayarların hepsi yüksekte taa açık diğerleri kapalı hâlâ çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim çözümü buldum ayarlarda çözünürlüğü daha da yükselten bir ayar var onu 1x500 gibi bir şey yaptım düzeldi ama FPS bayağı düşüyor.
Simpolsan Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #11 XSamet06 dedi: Red Dead Redemption 2'de saç çok piksel duruyor, grafikler çoğu yüksek. Çözümü var mıdır? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım. Gelişmiş ayarlarda TAA keskinleştirmeyi tamamen sıfıra getir düzeliyor. Artı 0 Eksi
XSamet06 dedi: Red Dead Redemption 2'de saç çok piksel duruyor, grafikler çoğu yüksek. Çözümü var mıdır? Ekran kartım AMD. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım. Gelişmiş ayarlarda TAA keskinleştirmeyi tamamen sıfıra getir düzeliyor.