Çözüldü Red Dead Redemption 2 saint denis bozuk grafikler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metabor

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar.

Saint Denis'de ilginç bir grafik bozulması yaşıyorum. Bu sorunu Cyberpunk'ta veya RDR2'nin diğer şehirlerinde yaşamıyorum o yüzden GPU'da donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Saint Denis'de gündüz de yaşamıyorum.

Gece yağmur yağdığında aşağıdaki gibi renkte kaymalar oluyor. Ekran kartının VRAM'i 10 GB, oyunun ayarlarını optimize ayarlarda oynuyorum. Dediğim gibi başka hiçbir yerde yaşamadığım bir sorun bu.

Lighting ayarını düşürüp saint Denis'de öyle gezindim, GPU'ya undervolt yapmıştım, eski haline getirdim. Yine de bu hatayı alıyorum.
İşlemcim: Ryzen R5 5600 GPU: RTX 6700 RAM: 16 GB.

Sizce sorun neyle ilgili olabilir? Nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Adsız.png

Adsız2.jpg

Çözüm
Çözüldü. Bir ReShade modunun klasörünü silmemişim. Dosyaları silerken atlamışım, onu sildikten sonra sorun yok görünüyor.
Yok hocam hiç içmedim, işin garibi sadece şehirde ve yağmur yağarken oluyor bu sorun.

Fazla alkol içmeye başladığımızda çıkan bozulma efektiyle aynıya benziyor. Neden olduğu hakkında başka bir fikrim yok maalesef.

Çözüldü. Bir ReShade modunun klasörünü silmemişim. Dosyaları silerken atlamışım, onu sildikten sonra sorun yok görünüyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı