ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 PC'yi sıfırlayacağım. Sonra tekrar yükleyeceğim. RDR2'yi hikayeye baştan mı başlamam gerekir bunu yaparsam? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
PC'yi sıfırlayacağım. Sonra tekrar yükleyeceğim. RDR2'yi hikayeye baştan mı başlamam gerekir bunu yaparsam?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.410 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 bulut depolama aktif ettiyseniz kaldığınız yerden devam etmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Oyun normalde saveleri bulut depolama sistemine yüklüyor. Ubisoft Connect'te bu vardı, en sevdiğim özelliği bu. Sen yine de ne olur nolmaz save dosyasını bulup yedekle. Artı 0 Eksi
Oyun normalde saveleri bulut depolama sistemine yüklüyor. Ubisoft Connect'te bu vardı, en sevdiğim özelliği bu. Sen yine de ne olur nolmaz save dosyasını bulup yedekle.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Oyun orijinalse buluta kaydeder korsan sa save dosyasını bulup yedeklemek gerek. Artı 0 Eksi
KS KS ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 Shokikan dedi: bulut depolama aktif ettiyseniz kaldığınız yerden devam etmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir ayar yapmadım orjinalinde varsa bilmiyorum Sobarlas dedi: Oyun orijinalse buluta kaydeder korsan sa save dosyasını bulup yedeklemek gerek. Genişletmek için tıkla... Orijinal Artı 0 Eksi
Shokikan dedi: bulut depolama aktif ettiyseniz kaldığınız yerden devam etmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir ayar yapmadım orjinalinde varsa bilmiyorum Sobarlas dedi: Oyun orijinalse buluta kaydeder korsan sa save dosyasını bulup yedeklemek gerek. Genişletmek için tıkla... Orijinal
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.410 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 ömür.d dedi: Ben hiçbir ayar yapmadım orjinalinde varsa bilmiyorum Orijinal Genişletmek için tıkla... Rockstar launcherda oyunu ilk başlatırken enable cloud saves seçeneği oluyordu hocam onu aktif etmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
ömür.d dedi: Ben hiçbir ayar yapmadım orjinalinde varsa bilmiyorum Orijinal Genişletmek için tıkla... Rockstar launcherda oyunu ilk başlatırken enable cloud saves seçeneği oluyordu hocam onu aktif etmeniz gerekiyor.
KS KS ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 Shokikan dedi: Rockstar launcherda oyunu ilk başlatırken enable cloud saves seçeneği oluyordu hocam onu aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... pekala teşekkürler Artı 0 Eksi
Shokikan dedi: Rockstar launcherda oyunu ilk başlatırken enable cloud saves seçeneği oluyordu hocam onu aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... pekala teşekkürler