Oyunun %67 indirime girdiğini gördüm ve bu sanırım oyunun yaşadığı en büyük indirim.Sizce şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini (gelecek ay) mi beklemeliyim?Tekrar indirime girmeyebilir veya daha düşük oranla girebilir diye almamaktan çekiniyorum.
Oyunun %67 indirime girdiğini gördüm ve bu sanırım oyunun yaşadığı en büyük indirim.Sizce şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini (gelecek ay) mi beklemeliyim?Tekrar indirime girmeyebilir veya daha düşük oranla girebilir diye almamaktan çekiniyorum. Eki Görüntüle 1587236
Oyunun %67 indirime girdiğini gördüm ve bu sanırım oyunun yaşadığı en büyük indirim.Sizce şimdi almalı mıyım yoksa kış indirimlerini (gelecek ay) mi beklemeliyim?Tekrar indirime girmeyebilir veya daha düşük oranla girebilir diye almamaktan çekiniyorum. Eki Görüntüle 1587236
Bundan fazla düşmez son kur güncellemesinden sonra fiyat artar da bazıları son indirimler falan diyordu. Oyuna gelecek olursak bence rdr den iyi tek oyun gowdur..