Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

10 saniyelik işlem yerine onu indir bunu indir ile uğraşacak varsa buyursun.

10 saniyelik işlem yerine onu indir bunu indir ile uğraşacak varsa buyursun.
Hahaha senin paylaştığın yama problemli dostum. Tekrar söylüyorum bunun haricindeki tüm yamalar hatalı ve eksiktir...
Altı üstü mod manager dan bir tık yapıp sonra bir dosya indirip içine atacaksın. Kafası basmayana uzun uzun anlattım diye zor sandın heralde. 30 sn sürüyor toplamda kurmak.

Game Path'ten Tarık bey yardımcı oldu. Hangi yamayı denediysem olmadı ama adam bana iki dakika bile sürmeden tüm işlemleri halletmem için yardım etti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Ben problemsiz 2 kere bitirdim oyunu sende sıkıntı var demek ki. Çeviride gayet güzel.

Ben problemsiz 2 kere bitirdim oyunu sende sıkıntı var demek ki. Çeviride gayet güzel.
evet ben biraz sıkıntılıyım doğru. kötü ve eksik şeylere tahammülüm yok. bu yüzden komple düzelttim yamayı. herkes her şeyin iyisine layık olacak diye bişey yok. keyifli oyunlar...

Link yenileyebilir misin? Teşekkürler!

Hocam bendeki Türkçe yama yüzünden Aktivasyon Gerekli hatası veriyor. Social Club'a bağlanmıyor. Bu yamada da bu sorun var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…