Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

ReShade kullanıyorum hocam. Home
Oyunu Vulkan damı DirectX temi oynuyorsunuz kontrol edin ona göre uygun sürümü kurun Home tuşuna basarak ayarlayabilirsiniz.

Vulkan ve DirectX farkı ne hangisi daha çok kaliteli yapar.

Oyuna ilk defa girdim. Yama ile girmiştim oyun açılmıyor. Yamadan mı yoksa oyunun veya Rockstar'ın bir hatası mı anlamadım ama bir şeyde sıkıntı var çözemedim. Keşke yamadan önce deneseydim oyunu.
çözebildin mi

Oyuna ilk defa girdim. Yama ile girmiştim oyun açılmıyor. Yamadan mı yoksa oyunun veya Rockstar'ın bir hatası mı anlamadım ama bir şeyde sıkıntı var çözemedim. Keşke yamadan önce deneseydim oyunu.

Sorunu çözebildin mi?

online gireceğimiz zaman nasıl kapatacağız veya kapatmalımıyız yamayla girsek sorun olurmu

Online gireceğimiz zaman nasıl kapatacağız veya kapatmalı mıyız yamayla girsek sorun olur mu?

Yamayı kaldırmanız lazım Online girecekseniz. Kaldırmak için yamayla attığınız dosyaları elle manuel silebilirsiniz.

online kısmı için sıkıntı olur mu makine çevirinin yamasını kullanıyorum bi sıkntı olmuyor ban vs

Güvenilir mi link? En güvenilir yerden indirmek istiyorum, yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…