Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Bu yamayı kurduktan sonra oyuna girememeye başladım sil yükle yapmama rağmen çözümü nedir bunun?

Merhaba, yama çalıştı mı? Bende indireceğim ona göre.

Çalışmadı üstelik oyunumu bozdu oyunun içine attıgım yama dosyalarını silince düzeldi yoksa açılmıyordu.

Bu yama ile sorun yaşayanlar verdiğim konudaki yamayı indirip denesinler. Hem daha güncel, hem LML sürümü orijinal son sürümle uyumlu.

Bu yama ile sorun yaşayanlar verdiğim konudaki yamayı indirip denesinler. Hem daha güncel, hem lml sürümü orijinal son sürümle uyumlu.

Çalışmadı üstelik oyunumu bozdu oyunun içine attıgım yama dosyalarını silince düzeldi yoksa açılmıyordu.

Ben denedim sorunsuz çalışıyor hocam, oyununla alakalı veya kurulumunla alakalı problem olabilir.

Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz.

Kurulum: İndirdiğiniz dosyaları RDR 2 klasörünün içine atınız bu kadar.

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

Eki Görüntüle 1559575Eki Görüntüle 1559576Eki Görüntüle 1559578Eki Görüntüle 1559577
Hocam online da sorun yaratıyor mu yama

Ben denedim sorunsuz çalışıyor hocam, oyununla alakalı veya kurulumunla alakalı problem olabilir.

Nickyokaga adlı arkadaşın attığı konudaki yamayı indirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Bu yamada bir sıkıntı vardı bence.

Spoiler var beyler yazının devamını okumayın çeviride hata olan bir kısım var onu yazıyorum. Chapter 5'te Guarmadan kaçtıktan sonra çeteyi bulup evde pinkertonların bizi bastığı yerde kısa bir süre hiç bir altyazı gözükmüyor o hatayı düzeltebilir misin aga.
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz.

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

Eki Görüntüle 1559575Eki Görüntüle 1559576Eki Görüntüle 1559578Eki Görüntüle 1559577

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

virüs taramasında trojen gördü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı