Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Konudaki yama sonrası bu hatayı alıyorum pek sorun değil exit demediğim sürece oyunu oynayabiliyorum ama neden böyle bir hata alıyorum. Var mı daha önceden yaşayan arkadaşlar?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 232609.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 389
Oyun zaten çalışıyor hatası vermiş ama ilk defa sizde gördüm hocam.
Hata adını aratınca benzer konular gördüm ama çözümlerin hiçbiri işe yaramadı önem arz eden bir hata değil ama her girişte bu ekranı görmekte can sıkıcı.

Hocam Rockstar Games Launcher'de ı harfi kutucuklu çıkıyor diğer harflerde sıkıntı yok. Epic Games'te de aynı hata oluyordu ama Steam'de çok güzel çalışıyor yama.
bu yamayı mı kullanıyorsunuz herhangi bir sorun var mı?

Bu yamayı mı kullanıyorsunuz herhangi bir sorun var mı?

Yazdığım gibi hocam. Steam'de sorunsuz çalışıyor. Epic Games ve Rockstar Games Launcher'de ı harfi kutucuklu çıkıyor.

Belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Ben Epic Games üzerinden oynuyorum. Konudaki yama kutucuklu çeviriyor. Şimdi bu yamayı denedim yama, sorunsuz çalışıyor Epic Games versiyonunda.

Son düzenleme:
Sıkıntısız çalışan oyun hata vermeye başladı bu yamayı kurunca. Yarım gündür falan bununla uğraşıyorum ve sanırım tek çarem oyunu silip tekrar kurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…