Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Konudaki yama sonrası bu hatayı alıyorum pek sorun değil exit demediğim sürece oyunu oynayabiliyorum ama neden böyle bir hata alıyorum. Var mı daha önceden yaşayan arkadaşlar?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 232609.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-25 232609.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 389
Bu yamayı mı kullanıyorsunuz herhangi bir sorun var mı?

Yazdığım gibi hocam. Steam'de sorunsuz çalışıyor. Epic Games ve Rockstar Games Launcher'de ı harfi kutucuklu çıkıyor.

Belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Ben Epic Games üzerinden oynuyorum. Konudaki yama kutucuklu çeviriyor. Şimdi bu yamayı denedim yama, sorunsuz çalışıyor Epic Games versiyonunda.

Son düzenleme:
Yazdığım gibi hocam. Steam'de sorunsuz çalışıyor. Epic Games ve Rockstar Games Launcher'de ı harfi kutucuklu çıkıyor.

Belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Ben Epic Games üzerinden oynuyorum. Konudaki yama kutucuklu çeviriyor. Şimdi bu yamayı denedim yama, sorunsuz çalışıyor Epic Games versiyonunda.
Sıkıntısız çalışan oyun hata vermeye başladı bu yamayı kurunca. Yarım gündür falan bununla uğraşıyorum ve sanırım tek çarem oyunu silip tekrar kurmak.

Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz.

Kurulum: İndirdiğiniz dosyaları RDR 2 klasörünün içine atınız bu kadar.

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

Eki Görüntüle 1559575Eki Görüntüle 1559576Eki Görüntüle 1559578Eki Görüntüle 1559577
1749237402576.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı