MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Aralık 2022 #61 Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 15 Aralık 2022 #62 MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... O ne hocam tam olarak?
MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... O ne hocam tam olarak?
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Aralık 2022 #63 Attacksaw dedi: O ne hocam tam olarak? Genişletmek için tıkla... Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor.
Attacksaw dedi: O ne hocam tam olarak? Genişletmek için tıkla... Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 15 Aralık 2022 #64 MrClutchh dedi: Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor. Genişletmek için tıkla... Valla hatırlamıyorum hocam o tarz kelimeler. Ama türkçe yama kaliteli yani öyle makine falan değil baya orjinal Türkçe gibi.
MrClutchh dedi: Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor. Genişletmek için tıkla... Valla hatırlamıyorum hocam o tarz kelimeler. Ama türkçe yama kaliteli yani öyle makine falan değil baya orjinal Türkçe gibi.
P pro3 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #65 Steam güncel versiyon ile sorunsuz şekilde çalışıyor. Eğer içerisinde RAT benzeri bir virüs yoksa gayet güzel.
Steam güncel versiyon ile sorunsuz şekilde çalışıyor. Eğer içerisinde RAT benzeri bir virüs yoksa gayet güzel.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 16 Aralık 2022 #66 pro3 dedi: Steam güncel versiyon ile sorunsuz şekilde çalışıyor. Eğer içerisinde RAT benzeri bir virüs yoksa gayet güzel. Genişletmek için tıkla... VT bir şey bulamadı.
pro3 dedi: Steam güncel versiyon ile sorunsuz şekilde çalışıyor. Eğer içerisinde RAT benzeri bir virüs yoksa gayet güzel. Genişletmek için tıkla... VT bir şey bulamadı.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 16 Aralık 2022 #67 MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla belli olmaz ben GTA V Türkçe yama indirmiştim bir ara. Bir görevde altyazıda "Sabreden derviş, muradına ermiş." yazmıştı
MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla belli olmaz ben GTA V Türkçe yama indirmiştim bir ara. Bir görevde altyazıda "Sabreden derviş, muradına ermiş." yazmıştı
P pro3 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #68 neqetria dedi: VT bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı Internet Security'yi ve Firewall'u açık tutuyorum. Umarım VT'nin dediği gibidir.
neqetria dedi: VT bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı Internet Security'yi ve Firewall'u açık tutuyorum. Umarım VT'nin dediği gibidir.
fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #69 Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs.
Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 20 Aralık 2022 #70 fati_mcqueen dedi: Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs. Genişletmek için tıkla... Evet kapsıyor kendim kullanıyorum.
fati_mcqueen dedi: Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs. Genişletmek için tıkla... Evet kapsıyor kendim kullanıyorum.