O ne hocam tam olarak?Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum.
Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor.O ne hocam tam olarak?
Valla hatırlamıyorum hocam o tarz kelimeler. Ama türkçe yama kaliteli yani öyle makine falan değil baya orjinal Türkçe gibi.Mesela tepki verirken "Vaay babağun kemüğünee" gibi cümleler var mı diyor.
VT bir şey bulamadı.Steam güncel versiyon ile sorunsuz şekilde çalışıyor. Eğer içerisinde RAT benzeri bir virüs yoksa gayet güzel.
Valla belli olmaz ben GTA V Türkçe yama indirmiştim bir ara. Bir görevde altyazıda "Sabreden derviş, muradına ermiş." yazmıştıMerhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum.
Her ihtimale karşı Internet Security'yi ve Firewall'u açık tutuyorum. Umarım VT'nin dediği gibidir.VT bir şey bulamadı.
Evet kapsıyor kendim kullanıyorum.Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.