Red Dead Redemption 2 tarzı oyun önerisi

Eski oyunları eski bilgisayarımda bitirmiştim, aralarında fark bulunuyor mu grafik dışında?

Hocam ben de eski oyunları oynamamıştım grafik olarak güzel ama hikayesinde bir farklılık olduğunu sanmam.

Bakmadım ancak illaki vardır exodus öncesi hikaye anlatan vidyolar izledikten sonra dalın oyuna.

Küçük bir tüyo rtx karta sahip değilseniz enchanced edition indirmeyin rtx kapanmıyor bu sürümde.

Resident evil favorim 2,3,4 :D .
8 bence en iyisi dehşet bir atmosferi var.

Açık dünyası harika olup , hikayeside o seviyede olacak pek oyun yok açıkcası. Rdr2 çıtayı çok yükseltti bitirdikten sonra büyük boşluğa düşmüştüm.Burda açık dünyamı yoksa hikayemi ağır basıyor ona göre oyun seçmek daha mantıklı olabilir çünkü ikisinide çok iyi yapabilen oyun pek sayamayız. Hikaye olarak mafia-detroit-metro serisi ve kesinlikle god of war. Gow kalitesi ile rdr2 den sonra beklentileri karşılıyor. Açık dünya olarak eski olsada skyrimi önerebilirim veya ac odssey olabilir oda gayet iyi oyundur.

Katılıyorum zamanında oynasaydın çok güzel olurdu, artık exodus dışında oynanmaz diyebilirim. Sadece exodus oynamak da pek mantıklı değil.

Şimdi hatırladım resident evil serisini oynayabilirsin taş gibi oyunlar. God of War dan daha çok keyif alarak oynadım.
2 ve 3, 7 ve 8 oynamanı tavsiye ederim.
Hepsi kütüphanemde ama sadece 7 oynadım aşırı iyiydi.

3 kitabın 3. kitabı Metro Exodus, yani evet öncesini bilmen daha iyi olur.

Önceki oyunların hikayesinin özetini okuyup exodus oynamayı planlıyorum.

Açık dünyası harika olup , hikayeside o seviyede olacak pek oyun yok açıkcası. Rdr2 çıtayı çok yükseltti bitirdikten sonra büyük boşluğa düşmüştüm.Burda açık dünyamı yoksa hikayemi ağır basıyor ona göre oyun seçmek daha mantıklı olabilir çünkü ikisinide çok iyi yapabilen oyun pek sayamayız. Hikaye olarak mafia-detroit-metro serisi ve kesinlikle god of war. Gow kalitesi ile rdr2 den sonra beklentileri karşılıyor. Açık dünya olarak eski olsada skyrimi önerebilirim veya ac odssey olabilir oda gayet iyi oyundur.
RDR2 yi bitirince bende kesinlikle sizin gibi olacağım, bir boşluğa düşeceğim. Assassin's Creed Odyssey kütüphanemde bulunuyor 25 saat oynamıştım, 25 saat oynadıktan sonra anlık bir heves ile Atlantis DLCsinide almıştım. Aldıktan bi kaç saat sonra çok sevdiğim bir oyun indirime girdi iade etmek zorunda kaldım. Şimdi hem 25 saatlik save dosyam silindi hemde DLC'nin fiyatı zamlandı, tekrardan başlamayı düşünüyorum ama. Yaz İndirimleri'nde Elder Scrolls Skyrim'i almayı düşünüyorum, önceden bitirmiştim bir başka hesabımda.

7 güzeldi ama siz 8'i oynayın en iyi korku temalı oyun olduğu kanaatine bile varabilirsiniz oynadıktan sonra.

Bu yaz oynamayı düşünüyorum sonra 2 3 oynarım. Gönül ister 4 de olsun ama çok pahalı.

RDR2'yi bitirince bende kesinlikle sizin gibi olacağım, bir boşluğa düşeceğim. Assassin's Creed Odyssey kütüphanemde bulunuyor 25 saat oynamıştım, 25 saat oynadıktan sonra anlık bir heves ile Atlantis DLC'sini de almıştım. Aldıktan birkaç saat sonra çok sevdiğim bir oyun indirime girdi iade etmek zorunda kaldım. Şimdi hem 25 saatlik save dosyam silindi hem de DLC'nin fiyatı zamlandı, tekrardan başlamayı düşünüyorum ama. Yaz indirimleri'nde Elder Scrolls Skyrim'i almayı düşünüyorum, önceden bitirmiştim bir başka hesabımda.

Skyrim hala oynanır mı hiç başlamadım vuruş hissi yok diyorlar ona rağmen oynanır mı?

Bu yaz oynamayı düşünüyorum sonra 2 3 oynarım. Gönül ister 4 de olsun ama çok pahalı.

Skyrim hala oynanır mı hiç başlamadım vuruş hissi yok diyorlar ona rağmen oynanır mı?
Skyrim her oyuncunun oynaması gerektiğini düşündüğüm bir oyun, vuruş hissi benide yok hissettirdi ancak onun için mod çıkardılar mod ile daha iyi hale getirilebilir. Modlu Skyrim inanılmaz bir keyif veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı