Red Dead Redemption 2 Türkçe yama iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
90 kişi 7 ay uğraşıyor. O kadar büyük bir emek var. Ama sonrası tamamen amatörlük. Büyük ihtimal bu işin başındaki 2 3 kişi yüzünden bu durumlara düşüldü.

En başta açıklanan gamepass olayı neydi öyle? Oyun senin değil, haklarını almamışsın, sana dava açılabilir sen aylık ücret peşindesin. Facia.

Ya tamamen hak hukuk olayını hallet ya da bağış adı altında bir hesap aç atan atsın hatta atanlara birkaç gün önceden ver bir şey yap sonrada ücretsiz dağıt.

Ben 50 lira da verirdim sorun o değil. Para kazanmasınlar da demiyorum. Ama legal olmayan şeyden aylık ücret mi istenir yahu? aylığı geçtim 50 lira para mı istenir?

Onlar için de bizler için de üzücü olmuş. Yama çıkar çıkmaz oyunu alıp hikayesini güzelce anlaya anlaya oynamak yapacaklar listemin başlarındaydı. Şimdi artık yarım yamalak anlarız yapacak bir şey yok.

Burada çeviri yapan ekibi savunanlar olmuş ama ben anlamadım neyini savunuyorlar? DC ortamında fiyat belirlemek için yapılan tartışmada 75 lira diyenler vardı 100 lira 'MeMek MaRDesM' diyenler vardı. Aynı adam '40 liraya yama mı olur oyun mu yapıyoruz' demişti. 50 lira yamaya vermek yerine gider oyuna fazladan 50 lira veririm Rockstar'dan Türkçe yama çıkarmasını talep ederim. Benim gibi yamayı bekleyen herkes böyle düşünüyor olmalıydı. Her oyuna yama bekleyip fiyat biçmek yerine o parayı şirkete vermek daha mantıklı.

Çok doğru sokrates kendini bunlar gibi savunmadı. Recep abiye selamlar.

2020 yılındaymışız ve bir dünya kaynak varmış İngilizce öğrenmek için, aman tanrım. Ben hâlâ insanların yeterli parası olmadığı takdirde yazılı metinlerle, kıytırık bilgisayar/ mobil uygulamalarla İngilizce öğrenmeye çalıştığı, İngilizce öğrendiğini sandığı, oradan öğrendiği şeyin İngilizce bilmek olduğunu düşündüğü dönemde kalmışım demek. Dil öğrenmek ne kadar da kolaylaşmış, paramız olmamasına karşın üşengeç olmazsak hepimiz akıcı şekilde İngilizce film izleyebilir, oyun oynayabilir, hatta yurtdışına çıkıp yaşayabiliriz bile yani. Vaov... Bu tespiti neden daha önce yapmadınız ki? Teşekkür ediyorum. (Anladın sanırım.)

Rockstar'dan Allah razı olsun. Para kazandırmadı helal olsun.
Bu arada Rockstar'a tepki göstermişsin ama şunu unutma mülk sahibi mülkünü istediği gibi kullanır beğenmiyorsan oyunu satın alma sana zorla al diyen yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi hakaret edecek seviyeye düşmek istemediğim şikayet etti parası neyse verip alacaktım.

Emekler boşa mı gitti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…