Hangi sürüm acaba bu? bana lazım olan Build 1491.50 olan sürüm.Çözüm: Rehber: RDR2 TR Font Sorunu Olmayan Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...www.technopat.net
Yalnız bu font fix gibi? yani şu kare kutucukları düzelten türden.Çözüm: Rehber: RDR2 TR Font Sorunu Olmayan Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...www.technopat.net
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Bunu buldum, güzel gözüktü, sizin düşünceleriniz nelerdir?Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama İndir (KURULUM) | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Buradan indirmiştim ben sıkıntısız oynadım.
Kullanılabilir. Sorunsuz görünüyor.Hangi sürüm acaba bu? bana lazım olan Build 1491.50 olan sürüm.
Yalnız bu font fix gibi? yani şu kare kutucukları düzelten türden.
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Bunu buldum, güzel gözüktü, sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.