Red Dead Redemption 2 Türkçe yama

Emeğinize sağlık güzel çeviri olmuş ama gördüğünüz üzere oyundan çıkarken veya kayıt yaparken hudda evet veya hayır çevrilmemiş basit bir şey biliyorum ama göze batıyor müsait olduğunuzda çevirirseniz çok tatlı olur 👍
1719595627666.png

Emeğinize sağlık güzel çeviri olmuş ama gördüğünüz üzere oyundan çıkarken veya kayıt yaparken hudda evet veya hayır çevrilmemiş basit bir şey biliyorum ama göze batıyor müsait olduğunuzda çevirirseniz çok tatlı olur 👍Eki Görüntüle 2235628
Dostum yorumun için teşekkür ederim. Daha önce bu konuyla alakalı canlı yayınlarda bir kaç kez açıklama yaptım. Yes ve no yazıları yazı değil resim formatında. O yüzden çevrilmiyor 🙂

Dostum yorumun için teşekkür ederim. Daha önce bu konuyla alakalı canlı yayınlarda bir kaç kez açıklama yaptım. Yes ve no yazıları yazı değil resim formatında. O yüzden çevrilmiyor 🙂
Anladım bilmiyordum kusura bakma bunu konuya sabitlersen falan senin için daha iyi olur benim gibi düşünen olursa diye tekrar cevap vermek zorunda kalma 😃

bu yama da türkçe dublaj var mı?

Bu yama da türkçe dublaj var mı? Yoksa türkçe dublajlı yama linki var mı steamden orjinal oyunun dosyalarını değiştirerek yama yapıcam sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Dublaj yapabilen babayiğit varsa beni bulsun 😂 videoda her şeyi anlatıyorum. Güncel videoda kanalında var şu an

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyunu yüklüyorum akşam inecek şimdiden elinize sağlık. Rockstar Games Launcherından almıştım sıkıntı çıkar mı?

Hocam oyunu yüklüyorum akşam inecek şimdiden elinize sağlık. Rockstar Games Launcherından almıştım sıkıntı çıkar mı?
kurulumu düzgün yaparsan yapman gereken tek şey rockstar launcher ı ve oyunu yönetici olarak çalıştırmak olacak. steam veya epic ten buna ihtiyaç yok ama rockstar launcher istiyor. herhangi bir sorun yaşarsan dc sunucumuza gelip yardım alabilirsin ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı